- Tepki
- 3
- Konu Sahibi
Hocam 140 lik olanı alırım bir kere alacağım için herşey tam olsun bircdaha yükseltmeyle uğraşmak istemiyorum
daha mantıklı hocam öyle yapın,hayırlı olsun şimdidenHocam 140 lik olanı alırım bir kere alacağım için herşey tam olsun bircdaha yükseltmeyle uğraşmak istemiyorum
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için fanı bulup linkini atsam teyit etmek amaçlı bakabilirmisiniz acbadaha mantıklı hocam öyle yapın,hayırlı olsun şimdiden
rica ederim,tabii bakarımÇok teşekkür ederim yardımlarınız için fanı bulup linkini atsam teyit etmek amaçlı bakabilirmisiniz acba
benim bulduğum bu https://www.amazon.com.tr/Cooler-Ma...refix=cooler+master+cf120,aps,137&sr=8-4&th=1rica ederim,tabii bakarım
bunu alın hocam kasanın fanıyla da uyumlu olur . Benim son attığım aynı değildi
Çok teşekkür ederim hocambunu alın hocam kasanın fanıyla da uyumlu olur . Benim son attığım aynı değildi
rica ederim hocam güle güle kullanınÇok teşekkür ederim hocam
Ikisinden birisini alicam hocamSıvı soğutma olarak lian li galahad 360 a bi göz at bence
Öyle yaparım hocamşu an fark ettim de böyle yazıyor gaminggenin sitesinde ama resmi sitede 3 tane fan gösteriyor istersen ürün geldiğinde sipariş et
DAHİLİ FANLAR 4x CF120 ARGB