13K ya Monitörlü Sistem

arpsgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Öncelikle merhabalar 17k'ya sistem topluyordum normalde ama kredi kart limitim yetmediğinden dolayı bütçemi aşağı çekmek zorunda kaldım.Ayrıca aldığım ürünleride geri iade edeceğim.13 Bin Liraya monitör dahil sistem tavsiyenizi bekliyorum.Tercihim 240hz monitördür ama farketmez.

Parçaları ayrı ayrı kendim toplayacağım öyle link paylaşırsanız öneri yaparsanız daha güzel olur.

9392

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
10. nesil intelleri bekle bence yta da DDR5'i bekle 2021'de 11. neisl intellerle çıkacak deniyor onun haricinde 10. nesil intelleri bekleyebilirsin ve evet PCI 4.0 ile geliyor.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam kesinlikle beklemenizi tavsiye ediyorum bu konuda. Kısa bir süre sonra İntel'in 10. nesil işlemcileri pazarda kendilerine yer bulacak. 3000 serisi ekran kartlarıda yakında duyurulacak

KS

arpsgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam 3 iş günü içinde aldığım parçaların iade parası yatıcak ona göre sistemi parça parça topliyacağımda siz neden beklememi tavsiye ediyorsunuz ? Uzun bir şekilde açıklarsanız sevinirim.Benim birkaç tane tereddütüm var sıralıyayım ve sorularım tabiki;
1-Dolar artar ve alıcağım parça fiyatları artar (ihtimal)
2-10.nesil işlemcilerin pazara sürülmesi alıcağım amd işlemcisini fiyatını düşürür mü ya da intel 10.nesil yeni bir işlemci mi seçerim sistemime ?
3-3000 serisi ekran kartlarının duyurulması 2000 serisinin fiyatını düşürür mü ? 3000 serisinin pazara sürülmesi 2021'in 3.çeyreğini bulur diye düşünüyorum.
4-Sizin elinizde 13Bin nakit olsa ve sistem toplamanız gerekiyor olsa çünkü hazırda kullanabileceğim bilgisayar yok.Siz ne yapardınız bekler miydiniz 10.nesil işlemci ve 3000 serisi ekran kartlarının duyurulmasını ?

Genel olarak değerlendirme yaparsak doların bu kötü gidişatına nazaran beklemekte kârlı çıkar mıyım görüşlerinizi bekliyorum.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Merhaba doların yükselmemesi için hiç bir neden yok açıkçası. İşlemcilere gelirsek ortada bir rekabet olacağı için bunun fiyatlara yansıyacağını düşünüyorum. İntel bu sefer daha güçlü dönüyor. 3000 serisi ekran kartlarının tanıtılma ayı olarak içinde mayıs ve haziran ayları gösteriyorlar.Büyük ihitmallede öyle olacak.Yeni seri gelmesi her zaman eski serinin fiyatını etkiler. Eğer bu aylarda tanıtılıacaksa ve sistem toplamam gerekiyorsa RTX 3000 serisini beklerdim açıkçası.

KS

arpsgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Teşekkür ederim Enes hocam tavsiyelerinizi dikkate alacağım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri