Maximum 15k olabilir, 14 olursa daha iyi olur, oyun performansı için tamamen amd veya intel olsun takıntım yok hangisi iyiyse o olsun.
İşlemci 5600 yap alMaximum 15k olabilir, 14 olursa daha iyi olur, oyun performansı için tamamen amd veya intel olsun takıntım yok hangisi iyiyse o olsun.
İşlemci 5600 yap al
Bunada bakabilirsinizULTIMA-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Nvidia sistem istersenPCH V1.2 / RYZEN 5 5500 / RADEON RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
İşlemci 895tl farkla Ryzen 5 5600 yap
Anakart 165tl farkla b450 dragon yap
Ram 108tl farkla adata xpg RGB yap
Kasayı 0tl farkla VENTO VG11A ATX 4 adet RGB FAN yap
PSU 270tl farkla Fsp 650w +80 yap
Toplam: 15.047 TL
DOST KAYAOGLU-DK5 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DOST KAYAOGLU-DK5 AMD oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 ve ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Hocam forumda genel bir amd düşmanlığı var nedense , amd ekran kartları daha güçlü deniyor ama herkes nvidia kullanıyor nedense birde amd işlemciye sıvı soğutma mı almam lazım?Anakartı B450 yaparak ve kasaları araştırarak şu sistemi alabilirsin:
DOST KAYAOGLU-DK5 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DOST KAYAOGLU-DK5 AMD oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 ve ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
İsteğe bağlı bütçenin sınırlarına yaklaşarak işlemciyi değiştirebilir ya da ekran kartını Dual yerine TUF yapabilirsin. Tabi eğer AMD de olur diyorsan yukarıdaki sistemler daha iyi olacaktır.
Bildiğim akdarıyla AMD nin yazılımsal olarak bazı problemleri var ve Nvidianın yazılımsal avantajları var muhtemelen bunun etkisidir. AMD işlemciyle birlikte kaliteliyse kule tipi soğutmanın da kullanılabileceğini düşünüyorum. Soğutucu konusunda çok bilgili değilim.Hocam forumda genel bir amd düşmanlığı var nedense , amd ekran kartları daha güçlü deniyor ama herkes nvidia kullanıyor nedense birde amd işlemciye sıvı soğutma mı almam lazım?
Kendimde Nvidia kullanıyorum benim tercihim her zaman Nvidia olur ama AMD karşıtı değilim doğru neyse o ,Hocam forumda genel bir amd düşmanlığı var nedense , amd ekran kartları daha güçlü deniyor ama herkes nvidia kullanıyor nedense birde amd işlemciye sıvı soğutma mı almam lazım?