Öneri 14-15K Arası Sistem Öneri (Mayıs 2023)

wonzarin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Maximum 15k olabilir, 14 olursa daha iyi olur, oyun performansı için tamamen amd veya intel olsun takıntım yok hangisi iyiyse o olsun.

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Maximum 15k olabilir, 14 olursa daha iyi olur, oyun performansı için tamamen amd veya intel olsun takıntım yok hangisi iyiyse o olsun.
İşlemci 5600 yap al
Bunada bakabilirsiniz
Nvidia sistem istersen
İşlemci 895tl farkla Ryzen 5 5600 yap
Anakart 165tl farkla b450 dragon yap
Ram 108tl farkla adata xpg RGB yap
Kasayı 0tl farkla VENTO VG11A ATX 4 adet RGB FAN yap
PSU 270tl farkla Fsp 650w +80 yap
Toplam: 15.047 TL

Son düzenleme:

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Anakartı B450 yaparak ve kasaları araştırarak şu sistemi alabilirsin:

İsteğe bağlı bütçenin sınırlarına yaklaşarak işlemciyi değiştirebilir ya da ekran kartını Dual yerine TUF yapabilirsin. Tabi eğer AMD de olur diyorsan yukarıdaki sistemler daha iyi olacaktır.

KS

wonzarin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İşlemci 5600 yap al
Bunada bakabilirsiniz
Nvidia sistem istersen
İşlemci 895tl farkla Ryzen 5 5600 yap
Anakart 165tl farkla b450 dragon yap
Ram 108tl farkla adata xpg RGB yap
Kasayı 0tl farkla VENTO VG11A ATX 4 adet RGB FAN yap
PSU 270tl farkla Fsp 650w +80 yap
Toplam: 15.047 TL
Anakartı B450 yaparak ve kasaları araştırarak şu sistemi alabilirsin:

İsteğe bağlı bütçenin sınırlarına yaklaşarak işlemciyi değiştirebilir ya da ekran kartını Dual yerine TUF yapabilirsin. Tabi eğer AMD de olur diyorsan yukarıdaki sistemler daha iyi olacaktır.
Hocam forumda genel bir amd düşmanlığı var nedense , amd ekran kartları daha güçlü deniyor ama herkes nvidia kullanıyor nedense birde amd işlemciye sıvı soğutma mı almam lazım?

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Hocam forumda genel bir amd düşmanlığı var nedense , amd ekran kartları daha güçlü deniyor ama herkes nvidia kullanıyor nedense birde amd işlemciye sıvı soğutma mı almam lazım?
Bildiğim akdarıyla AMD nin yazılımsal olarak bazı problemleri var ve Nvidianın yazılımsal avantajları var muhtemelen bunun etkisidir. AMD işlemciyle birlikte kaliteliyse kule tipi soğutmanın da kullanılabileceğini düşünüyorum. Soğutucu konusunda çok bilgili değilim.

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Kendimde Nvidia kullanıyorum benim tercihim her zaman Nvidia olur ama AMD karşıtı değilim doğru neyse o ,
Sıvı soğutma almanıza gerek yok bu kule tipi soğutucu işinizi çok fazlasıyla görür

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri