- Tepki
- 7
Merhaba sevgili forum üyeleri 14-15k rtx 3060 sistem önerebilirmisiniz rtx serisinden istiyorum fakat daha iyi olduğunu düşündüğünüz rx sistem varsa seve seve bakarım.
maalesef bugün gittim stok yok dedilerAlabiliyorsanız ve stok varsa Vatan üzerinden PC Hocası sistemi alınabilir. Onun dışında aşağıdaki sistem güzel.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Arkadaşımızın attığını alabilirsiniz şuan bundan iyisi yok PCH F7 kaçırmak kötü olmuş.Alabiliyorsanız ve stok varsa Vatan üzerinden PC Hocası sistemi alınabilir. Onun dışında aşağıdaki sistem güzel.
![]()
vatanı aradım ve sipariş oluşturdular 10 gün sonra gelicek inşallah iptal olma gibi bi ihtiamli varmıdır?Arkadaşımızın attığını alabilirsiniz şuan bundan iyisi yok PCH F7 kaçırmak kötü olmuş.
alınmaz gigabyte b450 w11 secure boot sorunu varAlabiliyorsanız ve stok varsa Vatan üzerinden PC Hocası sistemi alınabilir. Onun dışında aşağıdaki sistem güzel.
![]()
hayır sipariş oluştu ise iptal olmazvatanı aradım ve sipariş oluşturdular 10 gün sonra gelicek inşallah iptal olma gibi bi ihtiamli varmıdır?
anladım teşekkürleralınmaz gigabyte b450 w11 secure boot sorunu var
hayır sipariş oluştu ise iptal olmaz