rtx 3060 8gb vram beni kaç yıl götürür acaba birde pc hocasının son çıkardığı sinerji mi bu mu![]()
INFLUENCER-3060 / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
INFLUENCER-3060 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Alternatif olarak PC Hocasının çıkaracağı sistem beklenebilir
Son çıkardığı sinerjiyi tercih ederim üstelik daha ucuzrtx 3060 8gb vram beni kaç yıl götürür acaba birde pc hocasının son çıkardığı sinerji mi bu mu
1080p DLSS İle birlikte bence 4-5 yıl rahat gider. Sinerji'de olan sistem daha iyi. Nvidia olarak bunu önerdim sadece. Yakın zamanda Nvidia olarak güzel sistem de gelecek.rtx 3060 8gb vram beni kaç yıl götürür acaba birde pc hocasının son çıkardığı sinerji mi bu mu
ozaman çıkaracağı sistemi beklemek daha matıklı yardımlarınız için teşekkürler1080p DLSS İle birlikte bence 4-5 yıl rahat gider. PC Hocası en son Sinerji'de sistem çıkarttı ama yakın zamanda bir sistem daha çıkacak.