14000 TL ye kadar bütçem var Pc hocasının çıkardığı son sistemi malesef kaçırdım sizce tekrardan indirimli sistem beklemelimiyim?
Bugün yada yarın nvidia li sistem gelicek bekleyin ama sanırım 15-18k arası olur14000 TL ye kadar bütçem var Pc hocasının çıkardığı son sistemi malesef kaçırdım sizce tekrardan indirimli sistem beklemelimiyim?
pc hocasına ait dc grubu var mı?Bugün yada yarın nvidia li sistem gelicek bekleyin ama sanırım 15-18k arası olur
yok şuanlıkpc hocasına ait dc grubu var mı?
peki bu haberi nerden aldınız?yok şuanlık
forumda haberi veriliyor çıktığı zaman ve çıkıp çıkmayacağıpeki bu haberi nerden aldınız?
Hayır yok malesefpc hocasına ait dc grubu var mı?
anladım teşekkür ederimforumda haberi veriliyor çıktığı zaman ve çıkıp çıkmayacağı
çıktığı zaman zaten youtubda videosu çıkıyoranladım teşekkür ederim
Umarım 15 olur direk alacağım iyidir büyük ihtimalBugün yada yarın nvidia li sistem gelicek bekleyin ama sanırım 15-18k arası olur
pc hocası kötü sistemini daha görmedimUmarım 15 olur direk alacağım iyidir büyük ihtimal
3060 12gb bence3060ti lı mı çıkarır sizce yoksa bir bomba patlatıp 3070 li görür müyüz ?
3060ti bence3060ti lı mı çıkarır sizce yoksa bir bomba patlatıp 3070 li görür müyüz ?