144-165 Hz Monitör Önerisi

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12
bütçe 5500 tl ips 24 inç monitör ne alabilirim belki az üstüne de çıkarım

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
GIGABYTE 23.8" G24F-2 kullanıyorum çok memnunum. (itopyadan almıştım, ölü piksel vb sorunlar çıkmadı) Şu an 6470 TL ama dönem dönem fiyatı düşüyor. Eğer acelen yoksa, takip edip düştüğünde alabilirsin.

Güncelleme: Geçen sene mart ayında almıştım. Şu an ekranın alt kısmında, (tam görev çubuğuna denk gelen kısım) 2 adet enine çizgi oluştu. Hz düşürünce daha net belli oluyor. Neden oluştuğunu bilmiyorum ancak internette biraz araştırdım, aynı kısımda aynı çizgiler oluşan başka kişiler de var.

Son düzenleme:
KS

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Yükseklik ayarı, kablo geçişi için alan, usb girişleri gibi özellikleri yok, bunlara ihtiyacın var mı bilmiyorum eğer yoksa çok da önemli detaylar değil. Şahsen benim çok işime yarıyor bu özellikler.

Ekranla alakalı teknik özellikler açısından gigabyte ile hemen hemen aynı.

Eğer kronik sorunları yoksa alınabilir gibi ama forumda daha bilgili arkadaşlar var, onların da mesaj yazmasını bekle derim.

KS

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12
Yükseklik ayarı, kablo geçişi için alan, usb girişleri gibi özellikleri yok, bunlara ihtiyacın var mı bilmiyorum eğer yoksa çok da önemli detaylar değil. Şahsen benim çok işime yarıyor bu özellikler.

Ekranla alakalı teknik özellikler açısından gigabyte ile hemen hemen aynı.

Eğer kronik sorunları yoksa alınabilir gibi ama forumda daha bilgili arkadaşlar var, onların da mesaj yazmasını bekle derim.
hocam başka ne önerirsin

kcrasco

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,029

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar