144 HZ MONITOR SORUNU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

itzs8

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar dostlar. 1650ti-16GB ram-i510200F'li bir laptopum var. Yeni monitör aldım GIGABYTE M27F 144 HZ fakat oyunlarda fps 70-100 arası olmasına rağmen kasıyor gibi geliyor ama 60hz'e çekince öyle bir şey olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim? Oyunlarda 144 fps üstü alamadığım için mi öyle oluyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. (Oynadığım oyunlar FIFA22-NBA2K22-RDR2)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: 144 HZ MONITOR SORUNU

Kullandığınız kabloda bir sıkıntı olabilir. Ayrıca monitör ayarlarınızın yüksek performans modunda olduğundan emin olun.

ekocaturk18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Laptoplarda senkronizasyon sorunu oluyor. Monitörün bağlıyken ve ekran seçeneklerinden sadece ikinci ekran seçiliyken, bilgisayara reset at düzeliyor.

KS

itzs8

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: 144 HZ MONITOR SORUNU

ugur.gozaydin' Alıntı:
Kullandığınız kabloda bir sıkıntı olabilir. Ayrıca monitör ayarlarınızın yüksek performans modunda olduğundan emin olun.

Laptop ekranı da 144 hz aynı şekilde onda da oluyor, monitörde öyle bir mod bulamadım biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz

itzs8' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Laptop ekranı da 144 hz aynı şekilde onda da oluyor, monitörde öyle bir mod bulamadım biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz

temiz kurulum yaptım şimdi oyunları yüklüyorum, deneyeceğim çok teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

@"ekocaturk18" laptop sistemlerinde söylediğiniz senkron sorununu ilk defa duydum. Belli ki bazı eski veya belli donanımlarda oluyor çünkü böyle bir şey olsaydı duyardım yada denk gelirdim.

@"itzs8" öncelikle https://www.gigabyte.com/tr/Monitor/M27F/support bu bağlantıdan OSD Sidekick aracını indirin ve daha sonra Firmware güncellemesini indirip güncellemeyi yapın. Daha sonra uygulamadan OC veya Overdrive gibi bir ayar arayın.

Firmware güncellemesinin nasıl yapıldığını bilmiyorsanız aşağıdaki video yardımcı olur.

https://www.youtube.com/watch?v=HZNCXr-9YtI

ekocaturk18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
@"ugur.gozaydin"  Benim v19.3 model monster laptobumda da bu sorun oluyor. Monitör Asus VG24VQ. İlk olarak pcyi başlatıp ekranı daha sonra monitöre geçirirsem kasıyor, ancak bilgisayarı monitör ekranında ilk olarak başlatırsam herhangi bir sorun yaşamıyorum. Hdmi ve dp port ile ayrı ayrı denedim, sonuç aynı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
ekocaturk18' Alıntı:
@"ugur.gozaydin"  Benim v19.3 model monster laptobumda da bu sorun oluyor. Monitör Asus VG24VQ. İlk olarak pcyi başlatıp ekranı daha sonra monitöre geçirirsem kasıyor, ancak bilgisayarı monitör ekranında ilk olarak başlatırsam herhangi bir sorun yaşamıyorum. Hdmi ve dp port ile ayrı ayrı denedim, sonuç aynı.

İlk defa duydum. Monster 'dan kaynaklı olabilir markaya bildirdiniz mi sorunu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri