Hocam aktif olarak G2724D kullanıyorum. G-Sync ile hiçbir ghosting olayı ile karşılaşmadım. Ben fps oyunlarını yüksek senste deli gibi çevirerek oynarım ona rağmen gözüme çarpan bir sıkıntı olmadı. AMD ekran kartıyla denemesi için arkadaşıma vermiştim. O daha evvel 280 hertz kullanan biri olarak hafif bir ghosting olduğunu söyledi.
Onun dışında menüsü gayet güzel, türkçe değil ama az bir ingilizceniz varsa ya da terimleri biliyorsanız sorun yok. FPS, moba, rpg, spor oyunları için ön ayarlı geliyor. Tepkime hızı ayarlanabilirdir, extreme modda kullanılıp düşük gecikmeli tepkime alabiliyorsunuz. Karanlık oyunlarda ben çok tilt olurdum bu karanlığı biraz olsun aydınlatabiliyorsunuz ayarlardan. Parlaklık benim için %44 seviyelerinde gayet yeterli. FPS oyunlarında bi tık parlaklığı arttırıyorum ama tam parlaklıkta çok fazla gözünüzü alıyor yani yeterlidir parlaklığı diye düşünüyorum. Kontrast bi tık zayıf kalıyor olabilir ben %100'de bile kullansam da çok canlı olmuyor renkler. FPS oyunları için bi tık sıkıntı olabilir ama nvidia denetim masasından ya da nvidia studio kullanıyorsanız ordaki renkleri ayarlayıp kusursuz bir görüntü elde edebiliyorsunuz ondan yana sıkıntı yok. Tuş atayıp hızlı bir şekilde fps, moba gibi oyunlar arasında ön ayarlarınıza geçiş yapabiliyorsunuz.
Giriş çıkış portlarını söylemeye gerek yok kutu içeriği vs araştırırsınız. display port'un üzerinde durmaya gerek yok ama laptop'uma usb-c hdmi ile bağladım. Sorunsuz bir görüntü paylaşımı olduğunu söyleyebilirim. 165 hertz'i verebiliyor. Ayrıca ayakları çok sağlam. Benim kadar masaya çarpan deviren yoktur herhalde

Devrilme ayrı bir konu tabi de ekran asla titremiyor bile. Asansörü ve eğme aparatı bozulmadıkça (bozulacak gibi değil kaliteli olduğunu takarken dahi anlıyorsunuz) bu ekran masa üzerinde asla titremez.
Bunun dışında şahsi düşüncem eğer hardcore bi fps oyuncusu değilseniz net alınır. Ben fps oyunları oynuyorum bazı zamanlar çok abarttığım oluyor. Kendimi de bildiğimden 240 hz 1080p bi monitör aldım onla çok daha iyi oluyor. Ama keyif yapmalık görselliği yüksek oyunlarda bu ekran acayip iyi keyif veriyor. 4070 ti super ekran kartına sahibim bu arada. Genelde videolu oyunlarda 165 hz altını çok görmediğinden ekran gayet yeterli oluyor.