Dostlar merhaba, 8k bütçem var. 1440p 27 inç monitör tavsiyesinde bulunur musunuz rica etsem?
Çok teşekkür ederim.![]()
Gigabyte G27Q 27" 1ms QHD 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1ms QHD 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1ms QHD 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aynısı bende var 10 bite çekemiyorum almasın bence, indirimde 9.500e almıştım bu fiyat iyiymis![]()
ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Az ekle bunu al.@Lory Üstad senin de bir yorumunu almak isterim.
Çok teşekkür ederim.Az ekle bunu al.
![]()
Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam sende inadıma bunu yolluyonKağıt üzerinde ona göre daha iyi bir monitör ve daha ucuz epeyden karşılaştırmalarına bakabilirsin
![]()
ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni VX2780J-2K 27" 1 ms 2K Pivot IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Açıkçası özelliklerini pek bilmiyorum o monitörün ama benim gözümde eski başarısız serisinin süslenmiş hâli. Ben bunu öneririm.Üstad tekrardan selam, kusura bakma rahatsız ediyorum seni tekrardan, almışken amazondan alayım bir sıkıntı olduğunda işlerimin hızlı şekilde ve sorunsuz hallolması açından. Bu monitörü almayı düşündüm. Ne dersin Dell yerine bir alternatif olur mu?
@Lory
mesela bu monitörle arasında çok fark yok bunun dci p3 %92 ve 8 bit, viewsonic daha iyi olduğu için ve daha ucuz olduğu için onu öneriyorumAçıkçası özelliklerini pek bilmiyorum o monitörün ama benim gözümde eski başarısız serisinin süslenmiş hâli. Ben bunu öneririm.
Anladım, öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederim.Açıkçası özelliklerini pek bilmiyorum o monitörün ama benim gözümde eski başarısız serisinin süslenmiş hâli. Ben bunu öneririm.
Karşılaştırma böyle yapılmaz dostum. Orada yazan şeyler site verileri ve çoğu zaman doğru olmuyor maalesef. Monitörün gerçek incelemelerine bakman gerekiyor ki gerçek değerlerini göresin.Fiyatı gayet güzel amazon iyi düşürmüş 10bit 2K 350cd %95 dci p3 değerleri gayet iyi
mesela bu monitörle arasında çok fark yok bunun dci p3 %92 ve 8 bit, viewsonic daha iyi olduğu için ve daha ucuz olduğu için onu öneriyorum
Kağıt üzerindeki değerler ile konuşuyorum dediğin gibi monitörün gerçek incelemeleri çok daha farklı olabilir bu monitörün bir kaç incelemesine baktım ve kötü bir şey görmediğim için öneriyorum.Karşılaştırma böyle yapılmaz dostum. Orada yazan şeyler site verileri ve çoğu zaman doğru olmuyor maalesef. Monitörün gerçek incelemelerine bakman gerekiyor ki gerçek değerlerini göresin.