- Tepki
- 8
Bana oyuncu monitör önerebilirmisiniz 144Hz ve
MSI olursa sevinirim
MSI olursa sevinirim
bütce nedirBana oyuncu monitör önerebilirmisiniz 144Hz ve
MSI olursa sevinirim
bütçe belirtismisinizBana oyuncu monitör önerebilirmisiniz 144Hz ve
MSI olursa sevinirim
bilgisayar parçalarınız neler ?5.000 10.000 civarı
12.000 e kadar çıkabilir
144hz kullanmısınız o zaman emin olun 360hz 144hz daha güzel gelecektir ve tercih etmeyi bosverin delilirsiniz360Hz monitör kullanmışlığım olmadığı için tercih etmek istemedim
Sistemini ve oynadığı oyunların yazarmısın360Hz monitör kullanmışlığım olmadığı için tercih etmek istemedim
msı olması sart mı ? bide oynayacagınız oyun türlerini ve Sistem parcalarınızı SöylermisinizBana oyuncu monitör önerebilirmisiniz 144Hz ve
MSI olursa sevinirim
Her ürünü tek bir markada toplamak kötü msı monitörü kötü yapıyor mesela.ben yeni bir 100.000 tl civarında çoğunlukla Msı sistem alıcam parçalarım belli ve parçaların hepsinin Msı olmasını istiyorum oynayacağım oyunlar çoğunlukla euro truck simulator 2 ve forza horizon 5 gibi araç oyunları
Bence Monitör farklı marka tercih et diğer parçalar yine MSI olsunancak tek marka olunca rgbleri falan tek uygulamadan kontrol edilebildiği için böyle bir tercih yaptım
yani 360hz olarak bunu öneririm eğer valorant ve csgo tarzı oynuyorsan boş ver markayı al geç derim.ancak tek marka olunca rgbleri falan tek uygulamadan kontrol edilebildiği için böyle bir tercih yaptım
Hocam o zaman bu monitör senin için yeterli olurben fps oyunları oynamıyorum oyüzden 360Hz tercih etmedim ve 360Hz hiç test etmedim