Sistemim tam ya şuan kullanıyorum 4080 süper ile birlikte işlemcinin de 2029 a kadar garantisi varElinde sadece İntel anakart ve işlemci varsa yani sistem tam değilse satıp AM5 sisteme yönelmen daha iyi olur. Diğer türlü gereksiz.
Gereksiz o zaman, sonuçta yükseltmenin ucu açık sonu yok. Bugün 9800 tarafına geçip biraz fazla FPS alıcaksın sonra daha iyileri çıkıcak falan masraf etmeye değmez elindeki mevcutu kullan.Sistemim tam ya şuan kullanıyorum 4080 süper ile birlikte işlemcinin de 2029 a kadar garantisi var
Aslında doğru olan bu da işte gereksiz masrafa sokuyoruz kendimizi şuan ki sistemimi de çok seviyorum bf6 da 2k 200 e yakın fps alıyorumGereksiz o zaman, sonuçta yükseltmenin ucu açık sonu yok. Bugün 9800 tarafına geçip biraz fazla FPS alıcaksın sonra daha iyileri çıkıcak falan masraf etmeye değmez elindeki mevcutu kullan.
Zaten bir süre sonra sıkılıcaksın yüzüne bakmıcaksın, Bf FPS değeri 2K da ortalama olarak iyi.Aslında doğru olan bu da işte gereksiz masrafa sokuyoruz kendimizi şuan ki sistemimi de çok seviyorum bf6 da 2k 200 e yakın fps alıyorum
Bunlar kalsın ben onları iade edim bir iki yıl yenileri çıkınca onları alırım anakart işlemci bu sistemi de bir iki yıl önce dizdimZaten bir süre sonra sıkılıcaksın yüzüne bakmıcaksın, Bf FPS değeri 2K da ortalama olarak iyi.
Ramlerin işlemci gibi takıldığı anakart modelleri çıkmaya başlayacak zaten bir kaç yılı var ama illaki bi değişim olucak zaten.Bunlar kalsın ben onları iade edim bir iki yıl yenileri çıkınca onları alırım anakart işlemci bu sistemi de bir iki yıl önce dizdim
Evet işte o zaman bu değişimi yapmak daha mantıklı olur sanırım 9100 pro aldım birtane 10 taksitle 2 tb iş görür heralde 990 pro vardı 1 tb ek olarak aldımRamlerin işlemci gibi takıldığı anakart modelleri çıkmaya başlayacak zaten bir kaç yılı var ama illaki bi değişim olucak zaten.