14K BÜTÇE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kullanım amacı nedir? Ayrıca istediğiniz özel bir şey var mı? Mesela şu marka olmasın yada RGB istiyorum yada istemiyorum veya AMD CPU veya GPU yada INTEL CPU veya NVIDIA GPU karma yada şu olmasın dediğiniz şeyleri belirtirseniz iyi olur.

KS

TopalogluSeyfullah

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ben sizin youtube kanalınızı takip ediyorum uzun zamandır forum sitenizde de varım. sürekli problemlerimi size belirtiyorum zaten. ben sizin bu işin ehli olduğunuza inanıyorum eğer siz bir bilgisayar toplayacak olsaydınız 15k bütçe ile nasıl bir bilgisayar toplardınız. sadece oyun oynamak için kullanılacak bir bilgisayar. o bütçeye en iyi ne çıkar ortaya ama hazır sistem istemiyorum. eğer cok mantıklı diyeceğiniz bir hazır sistem varsa ayrı tabi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hazır sistem olmadan paranızın hakkını alamazsınız. Ekran kartları tek başlarına aşırı pahalı satılıyorlar. Her türlü hazır sistem alacaksınız diyebilirim. 15K bütçe içine monitör ve ekipman dahil mi yoksa sadece kasa mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aslında 15K bütçe için sistem önerisi yapmadan biraz daha bekleseniz iyi olacaktır. 12. nesil işlemciler bugün tanıtıldı ve haliyle 1 ay içinde satışta olacaktır işlemciler. Anakartlar vs. tüm ürün grubu bir çıksın ona göre bir değerlendirme yaparız eğer sizin için uygunsa. 15K bütçeye olur mu emin değilim ama 12. nesil bir sistem kurulacaktır hazır sistemlerde.

KS

TopalogluSeyfullah

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
tamamdır hocam siz nasıl derseniz bir ay daha bekleye bilirim ben. size bir daha ne zaman yazayım peki

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
12. nesil işlemcilerin en azından i5 modelleri ve B/Z/H 600 anakart serisi ama DDR4 versiyonları çıktığında, (DDR5 bellekler aşırı pahalılar, DDR4 versiyonları çıkacağı söyleniyor markalar tarafından) o zaman önerinizi eğer makul bir bütçedeyseler yaparım. Hem 1 ay içinde yıl sonu indirimleri iyice başlamış olur her firmada buda bir avantaj olabilir. Siz bana Discord üzerinden haftada 1 yazın. Ben duruma göre size geri dönüş yaparım.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri