15.000-17.000 TL Monitör dahil Sistem Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetnas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba değerli  Pc hocaları ve üyeleri.
Daha çok iş amaçlı kullanacağım adobe  İllustratör, photoshop indesing ve coreldraw gibi programları kullanıyorum.
en fazla 17k bütçe monitör dahil bir sisteme ihtiyacım var. Fakat bileşenlerle ilgili pek bilgim yok o yüzden değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.

şuan kullandığım sistemin özellikleri bunlar.

Intel® Core ™ i7-3820 CPU @ 3.60GHz 3.60GHz
sistem türü 64 bit işletim sistemi x64 tabanlı işlemci
PSU 400 watt 80 bronz
Anakart: ASUS  x79 Exreme3
16 gb ram
ssd ve hdd
ekran kartı Nvidia GeForce GTX 550 Ti
monitör Dell U2414H (24 inc)

- Parçalar birleşimleriyle  uyumlu olmasını istiyorum. (Kendim toplayamam bir bilgisayarcıdan destek alırım.)
- monitör mat olanları var mı bilmiyorum varsa tavsiye eder misiniz?  rgb ve kavisli olmasın 27 inç olabilir boş          zamanlarımda yüksek çözünürlükte film izliyorum. 
-kasa rgb ışıklı olmasın masanın altına giriyor görünmüyor.

sağlıklı günler dilerim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

mehmetnas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
öneriniz için  teşekkür ederim.
 Kasayı biraz inceledim gayet güzel, fakat oyun kasası gibi buldum. [font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]İş amaçlı kullanacağım için fark e[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]der [/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]mi? [/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] bilmiyorum.[/font] Ayrıca ön tarafı çok açık bulunduğum ortam iş yeri biraz tozlu (kasa çok toz çeker gibi) ve AMD'nin ekran kartları kartları nasıl? seçtiğiniz nvidia çok pahalı değil mi? 
Ayrıca monitör kavisli olmasını istemiyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kasa için sorun yok kullanılabilir. RGB zaten yazılımsal bir şey kapatlılabilir. Toz olayında ise toz filitreleri var zaten. Monitör için öneri yaparım ama bu fiyata olabilecek en iyi oyun ve iş ürünlerini önerdim ama kavis vs. istemiyorsanız sadece iş amaçlı olacaksa VIEWSONIC VX3276-2K 32” QHD IPS Panel - 2.399 TL bu ürünü alabilirsiniz.

KS

mehmetnas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kasa için sorun yok kullanılabilir. RGB zaten yazılımsal bir şey kapatlılabilir. Toz olayında ise toz filitreleri var zaten. Monitör için öneri yaparım ama bu fiyata olabilecek en iyi oyun ve iş ürünlerini önerdim ama kavis vs. istemiyorsanız sadece iş amaçlı olacaksa VIEWSONIC VX3276-2K 32” QHD IPS Panel - 2.399 TL bu ürünü alabilirsiniz.

teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri