Merhaba değerli Pc hocaları ve üyeleri.
Daha çok iş amaçlı kullanacağım adobe İllustratör, photoshop indesing ve coreldraw gibi programları kullanıyorum.
en fazla 17k bütçe monitör dahil bir sisteme ihtiyacım var. Fakat bileşenlerle ilgili pek bilgim yok o yüzden değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.
şuan kullandığım sistemin özellikleri bunlar.
Intel® Core ™ i7-3820 CPU @ 3.60GHz 3.60GHz
sistem türü 64 bit işletim sistemi x64 tabanlı işlemci
PSU 400 watt 80 bronz
Anakart: ASUS x79 Exreme3
16 gb ram
ssd ve hdd
ekran kartı Nvidia GeForce GTX 550 Ti
monitör Dell U2414H (24 inc)
- Parçalar birleşimleriyle uyumlu olmasını istiyorum. (Kendim toplayamam bir bilgisayarcıdan destek alırım.)
- monitör mat olanları var mı bilmiyorum varsa tavsiye eder misiniz? rgb ve kavisli olmasın 27 inç olabilir boş zamanlarımda yüksek çözünürlükte film izliyorum.
-kasa rgb ışıklı olmasın masanın altına giriyor görünmüyor.
sağlıklı günler dilerim.
Daha çok iş amaçlı kullanacağım adobe İllustratör, photoshop indesing ve coreldraw gibi programları kullanıyorum.
en fazla 17k bütçe monitör dahil bir sisteme ihtiyacım var. Fakat bileşenlerle ilgili pek bilgim yok o yüzden değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.
şuan kullandığım sistemin özellikleri bunlar.
Intel® Core ™ i7-3820 CPU @ 3.60GHz 3.60GHz
sistem türü 64 bit işletim sistemi x64 tabanlı işlemci
PSU 400 watt 80 bronz
Anakart: ASUS x79 Exreme3
16 gb ram
ssd ve hdd
ekran kartı Nvidia GeForce GTX 550 Ti
monitör Dell U2414H (24 inc)
- Parçalar birleşimleriyle uyumlu olmasını istiyorum. (Kendim toplayamam bir bilgisayarcıdan destek alırım.)
- monitör mat olanları var mı bilmiyorum varsa tavsiye eder misiniz? rgb ve kavisli olmasın 27 inç olabilir boş zamanlarımda yüksek çözünürlükte film izliyorum.
-kasa rgb ışıklı olmasın masanın altına giriyor görünmüyor.
sağlıklı günler dilerim.