15.000 Bütçe

Denizzrn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
15.000 bütçe var önereceğiniz hazır sistem varmıdır veya toplama işlemci 5600 ekran kartı 6600xt düşünüyorum

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Su ara orta segment yok lakin bekleme durumunuz varsa yakin zamanda cikacaktir. Eger 2 k monitörünuz varsa 6700xt oneririm islemci de destekler

KS

Denizzrn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Su ara orta segment yok lakin bekleme durumunuz varsa yakin zamanda cikacaktir. Eger 2 k monitörünuz varsa 6700xt oneririm islemci de destekler
monitöre ayrı bütçe ayırdım 6700xt alabilirsem söylediğini dikkate alacagım.yakın zamanda cikacak olan sistemin süresi 1 haftayı geçermi bilgin varmıdır?

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
monitöre ayrı bütçe ayırdım 6700xt alabilirsem söylediğini dikkate alacagım.yakın zamanda cikacak olan sistemin süresi 1 haftayı geçermi bilgin varmıdır?
Valla hocam net bir şey denilmez ona. Yakin zamanda lakin ne zaman bilemiyorum. Amazon prime indirimlerinde güzel seyler gelirse manuel de toplayabilirsin. Ben manuel topladim cok uyguna geldi ama 2 ayda topladim hep kelepir

KS

Denizzrn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Valla hocam net bir şey denilmez ona. Yakin zamanda lakin ne zaman bilemiyorum. Amazon prime indirimlerinde güzel seyler gelirse manuel de toplayabilirsin. Ben manuel topladim cok uyguna geldi ama 2 ayda topladim hep kelepir,
biraz daha beklemekte fayda var o halde ilgin için teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri