monitöre ayrı bütçe ayırdım 6700xt alabilirsem söylediğini dikkate alacagım.yakın zamanda cikacak olan sistemin süresi 1 haftayı geçermi bilgin varmıdır?Su ara orta segment yok lakin bekleme durumunuz varsa yakin zamanda cikacaktir. Eger 2 k monitörünuz varsa 6700xt oneririm islemci de destekler
Valla hocam net bir şey denilmez ona. Yakin zamanda lakin ne zaman bilemiyorum. Amazon prime indirimlerinde güzel seyler gelirse manuel de toplayabilirsin. Ben manuel topladim cok uyguna geldi ama 2 ayda topladim hep kelepirmonitöre ayrı bütçe ayırdım 6700xt alabilirsem söylediğini dikkate alacagım.yakın zamanda cikacak olan sistemin süresi 1 haftayı geçermi bilgin varmıdır?
biraz daha beklemekte fayda var o halde ilgin için teşekkürlerValla hocam net bir şey denilmez ona. Yakin zamanda lakin ne zaman bilemiyorum. Amazon prime indirimlerinde güzel seyler gelirse manuel de toplayabilirsin. Ben manuel topladim cok uyguna geldi ama 2 ayda topladim hep kelepir,
Rica ederim inşallah içinize sinen urunler alirsinizbiraz daha beklemekte fayda var o halde ilgin için teşekkürler