15.000TL sistem önerisi

longinus

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
51
arkadaşlar sistem almayı düşünüyorum. Önerebildiğiniz bir sistem var mı? Bu sistem nasıldır arkadaşlar

Sistem güzel. Aynı kasa i5-11400f, MSI gaming x 3060 ekran kartlı kasayı almıştım itopya mağaza açılışına özel 14 k ya.

Ama fiyatı çok pahalı. 3060 sistemlerin ederi bence 13-14 k. Son 3 ayda çok fazla kampanyalı hazır sistemler çıktı bu fiyattan. Hatta geçen ay modart kanalı 11.499 TL den modart red blue sistemleri çıkarmıştı. Şu an satışı yok tabi satışa çıkar çıkmaz hemen tükendi ama sahibindende felan sıfır kapalı kutu 15 k ya felan satıyorlar.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
arkadaşlar sistem almayı düşünüyorum. Önerebildiğiniz bir sistem var mı? Bu sistem nasıldır arkadaşlar

Kasa kesinlikle değiştirilmeli.
PCH kasım ayını ilk haftalarına doğru Giriş ile Orta seviye sistem çıkartacak onu bekleyebilirsiz.
Bu hafta sonu da Giriş sistem çıkartacak.
Özelleştirmelerle güzel bir sistem elde edebilirsiniz.

longinus

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
51
Kasa kesinlikle değiştirilmeli.
PCH kasım ayını ilk haftalarına doğru Giriş ile Orta seviye sistem çıkartacak onu bekleyebilirsiz.
Bu hafta sonu da Giriş sistem çıkartacak.
Özelleştirmelerle güzel bir sistem elde edebilirsiniz.
Valla hocam ben kasadan çok memnun kaldım. İki tane aynı kasalı sistemi kullandım, soğutmasıda güzel, görünümüde güzel. İnternet görsellerinde çok soluk duruyor ama kanlı canlı görünce beğeniyorsunuz. Ama PSU konusunda birşey diyemem tabi dandik marka orası ayrı.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Bence PC Hocasının çıkaracağı orta seviye sistemi bekleyin derim. @Çağdaş Işık hocamızın da dediği gibi, birkaç upgrade ile bu fiyat bandında daha iyi sistem elde edebilirsiniz. :)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Valla hocam ben kasadan çok memnun kaldım. İki tane aynı kasalı sistemi kullandım, soğutmasıda güzel, görünümüde güzel. İnternet görsellerinde çok soluk duruyor ama kanlı canlı görünce beğeniyorsunuz. Ama PSU konusunda birşey diyemem tabi dandik marka orası ayrı.
PSU kasa ile birlikte geldiği için en iyi seçenek 650w TT.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bütçenizi anlayamadım, 15k demişsiniz sistem 17k. Bütçenizi tam belirtirseniz öneri yaparım. Bu sistem çok pahalı alınmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri