Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece kasa mı, yoksa monitör ve ekipman dahil mi?
Sistemde oyun oynanacak ama yayında açacak mısınız?
AMD yada NVIDIA kart markası fark eder mi?
İşlemcide AMD yada INTEL markası fark eder mi?
Genel olarak sistemde istemediğiniz belli bir marka model var mı bileşen olarak?
Arşivlik bir işiniz varsa belli bir depolama kapasitesine ihtiyacınız var mı? Yani M.2 disk olacak C diski olarak ama harici bir kapasiteden bahsediyorum.
Eğer monitör dahil olacaksa çözünürlük tercihiniz nedir, 1080p/2K/4K gibi? Çözünürlükten sonra monitör Hz tercihiniz nedir? Hz tercihinden sonra monitörü ölçüsü olarak ne düşüyorsunuz, yani 16:9 veya 21:9 yada 21:10 gibi oranlar ve buna bağlı kaç İnç/Kare sizin sınırınızdır yada isteğinizdir?
Monitör ve ekipman dahilse bütçeye ne tarz ekipmanlar istiyorsunuz?
Bu soruları bilmeden size bir öneri yapmam zaman kaybı olur.
1. Sadece kasa
2. Sadece oyun
3. Farketmez
4.işlemci AMD olursa iy olur
5.Yok
6.arşivlik bir iş yok sadece oyun uzerıne
7.monitör suanlık ihtiyacım yok ama 27 inc 144 hz veya 165 hz toplayacağınız pc ye gidecek bir kac oneride bulursanız sevınırım şimdiden tesekkurler.
Güç Kaynağı: 1 x Cooler Master G700 80+ Gold 700W Güç Kaynağı (Bulk-Kutusuz)
Soğutma: 1 x MSI MAG Coreliquid 280R ARGB 280mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Piyasada neredeyse her sistem satan siteye girdim ve kontrol ettim. Bu sistemden mantıklısını bulamadım. Normalde bende AMD işlemci alın geçin derdim ama bu sistemi görmezden gelmek biraz saçmalık olurdu. Üzerine MSI markası geri ödeme kampanyası buda sistemi piyasadaki şuan için bulabildiğim en mantıklı sistem yapıyor.
NOT 1 : MSI markasının geri ödeme kampanyası var. https://tr.msi.com/Promotion/Best-Black-Friday-cashback-deals bu bağlantıdan geri ödemenizi almak için başvurabilirsiniz. İşlemci ve anakart kombininde 505 TL + Soğutucuda 100 TL + Kasada 200 TL geri ödeme var.
NOT 2 : Sistem ileride sorun çıkartacak bir sistem değil. Yükseltme yapmaya gerek olacak bir işlemcide yok sistemde. 8/16 çekirdekli güçlü güncel bir işlemci ve platform üzerine bir sistem. 1080p/2K çözünürlükte yüksek performans ve 4K çözünürlüğe giriş ekran kartıdır 3070 kartı.