KS
- Tepki
- 0
- Konu Sahibi
bunu çok beğendim mesela valorantta 600 fps e kadar çıkıyor ya bu kadar fazla ben de mesela bütceyi azaltsam neyden kısmalıyım bu sistemde
Videoda oyun testleri var.
bunu çok beğendim mesela valorantta 600 fps e kadar çıkıyor ya bu kadar fazla ben de mesela bütceyi azaltsam neyden kısmalıyım bu sistemde
Videoda oyun testleri var.
Anakartı yükseltmeyebilirsiniz. Standart ilk seçenekteki anakart kalabilir. Ancak kasayı mutlaka Cougar MX440 Mesh RGB 750W 80+ Bronze Mesh ATX Mid-Tower Kasa bu modele yükseltin. 17.550 TL yapıyor.bunu çok beğendim mesela valorantta 600 fps e kadar çıkıyor ya bu kadar fazla ben de mesela bütceyi azaltsam neyden kısmalıyım bu sistemde
5600 fiyatını hakeden bir işlemci, 4500 çevirmeyin, hatta imkan varsa 5500 de çevirmeyin bu şekilde kalsın.Ekli dosyayı görüntüle 5296peki burdan -927 tl veya -691 tl lik işlemcilere çevirsem çok fark olurmu
6750 XT zaten çok güçlü bir kart 5600 altına inmeyin kesinlikle.Ekli dosyayı görüntüle 5296peki burdan -927 tl veya -691 tl lik işlemcilere çevirsem çok fark olurmu
Hocam Skygate bu fiyat gözüküyor?Anakartı yükseltmeyebilirsiniz. Standart ilk seçenekteki anakart kalabilir. Ancak kasayı mutlaka Cougar MX440 Mesh RGB 750W 80+ Bronze Mesh ATX Mid-Tower Kasa bu modele yükseltin. 17.550 TL yapıyor.
Benim güncelleştirmelerime yükseltilmiş halidir. Bakın bileşenler standart değildir.Hocam Skygate bu fiyat gözüküyor?
Ekli dosyayı görüntüle 5297
Hiçbir zaman denk bir performans alamazsınız 2 cihaz arasında aynı fiyat banında veya daha yukarısına. Ben Laptop almam bu fiyata ama ihtiyaç varsa taşıma odaklı yada monitörden ve klavye + mouse gibi ekipmanlardan kısmak isterseniz alınmaz demem.peki siz olsaydınız bu fiyatlara laptop mu alırdınız yoksa bu kasayı mı son olarak bunu sorayım
Hocam imkan varsa hakediyor o parayı, siz sadece kasaya değil aynı zamanda kaliteli bir PSU ya fark veriyorsunuz öyle düşününanladım şimdi bu sizin dediğiniz kasayla 17500 e geliyor o kasa illa şartmı hocam yabildğiniz vardır tabide kasayı bari ekonomik olarak seçme şansımız varmı
Bakın duruma göre hocam, imkan olsa 2 k ekran ile gerçekten ömürlük sistem ama fiyatlar malum malesefanladım hocam ben bi parayı düşüneyim aileyi de ikna edersem almayı planlıyorum