Öneri 15-20K Arası Laptop

Mertmente

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar 15-20k arası laptop arıyorum 3060 lı bir pc istiyorum fakat bir çok markayı araştırdım baktım

Hp victus serisi hoşuma gitti ama mux yok

Monster tarafında aşırı şikayet var yazılımsal ve fiziksel olarak

Gigabayt kasa plastik monster gibi önerilmeyen

Asus rog serisinde 3060 lı laptoplar 20 bin küsürlü fiyatlarda

Lenova ve Asus tarafında herhangi problem çıksa servisde muhattap bulabilecekmiyim korkusu

bir çok markanın iyi ve kötü olan video, yorumlar ne varsa baktım bir türlü aradığım özellikde pc yok bütceme göre

laptop tamamen oyun için alıncak 20 bin tlde ülke şartlarında 2 ayda kazanılıyor ameleyseniz e tabi ürün aldımı en kötü 5 yıl götürsün tavsiyeleri olanlar önerileriniz varsa ikna edin bir laptop a alayım yeter 3 aydır bakıyorum

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Asus ROG serisinde 3060lı laptoplar 20k demişsiniz ama olması gereken bu. 20K Bütçede 3060 zor ve şuan piyasada olan bir çok cihazı elemişsiniz. En az 3060 almak istiyorsanız yine de HP cihazı değerlendirin. Ram ilavesi gerektirir.

Aşağıda ki cihazda bütçe içinde ve yine Ram ilavesi gerektirir.

KS

Mertmente

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Asus ROG serisinde 3060lı laptoplar 20k demişsiniz ama olması gereken bu. 20K Bütçede 3060 zor ve şuan piyasada olan bir çok cihazı elemişsiniz. En az 3060 almak istiyorsanız yine de HP cihazı değerlendirin. Ram ilavesi gerektirir.

Evet elenme sebebi çok araştırınca işin içinden çıkmadım teknolojilerde illa hata olmaz diye birşey yok ama şikayetler baktıkca ister istemez başıma gelsin istemem bütcede yüksek değil Hp victus mux olmaması haricinde okeyim büyük ihtimal bu victusu alıcağım teşekkür ederim

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhaba arkadaşlar 15-20k arası laptop arıyorum 3060 lı bir pc istiyorum fakat bir çok markayı araştırdım baktım

Hp victus serisi hoşuma gitti ama mux yok

Monster tarafında aşırı şikayet var yazılımsal ve fiziksel olarak

Gigabayt kasa plastik monster gibi önerilmeyen

Asus rog serisinde 3060 lı laptoplar 20 bin küsürlü fiyatlarda

Lenova ve Asus tarafında herhangi problem çıksa servisde muhattap bulabilecekmiyim korkusu

bir çok markanın iyi ve kötü olan video, yorumlar ne varsa baktım bir türlü aradığım özellikde pc yok bütceme göre

laptop tamamen oyun için alıncak 20 bin tlde ülke şartlarında 2 ayda kazanılıyor ameleyseniz e tabi ürün aldımı en kötü 5 yıl götürsün tavsiyeleri olanlar önerileriniz varsa ikna edin bir laptop a alayım yeter 3 aydır bakıyorum
3060 ekran kartı vardır , bu laptopu almazsanız bile bi sogutucu almanız gerek laptopa

KS

Mertmente

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
3060 ekran kartı vardır , bu laptopu almazsanız bile bi sogutucu almanız gerek laptopa

Reis Hpye karar verdin

Amd işlemcimi İntel mi alsam biraz kesenin ağzını açıcağın 16 gb ram yapıp

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri