Çözüldü 15-20K Arasında Laptop Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Merhabalar kız arkadaşım için 15-20k civarında bir laptop bakıyorum Valorant gibi oyunları oynatabilecek, okul içinde kullanılabilecek şık ve çok ses çıkarmayan bir laptop önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

KS

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...1ea-laptop-gümüş-1225336.html?waw_keyword=HP mediamarkta böyle bir ürün bulmustuk üstadım attiklariniz bundan daha iyi midir?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,475
KS

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
@Çağdaş Işık üstadım 3.laptop.birazcik kaba duruyor 1 yada 2. olan laptobu almayı düşünüyoruz da siz olsanız hangisini alırdınız?

KS

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
@Çağdaş Işık hocam iki laptopda da freedos işletim sistemi diyor bu tam olarak nedir?
İşletim sistemi w11 falan yok mu tam anliyamadim da

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Şimdi anladım tamamdir. Masaüstünde olduğu gibi bunda da dijital key iş görür değil mi?
hayır freedost test windowsu gibi birseydir , sistemi aldıktan sonra windwos 10 yada 11 indirim kurabilirsiniz (usb yada) yapamazsanızda forumda konu acarsanız yardımcı oluruz

YAĞIZ MEHMET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar kız arkadaşım için 15-20k civarında bir laptop bakıyorum Valorant gibi oyunları oynatabilecek, okul içinde kullanılabilecek şık ve çok ses çıkarmayan bir laptop önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler
dostum kendi kullandığım cihazımı satıyorum Excalibur G900 rtx 3060 modeli ilgilenirmisin ?

KS

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Hepinize çok teşekkür ederim hızlı ve çok net mesajlar için konuyu çözüldü olarak isaretleyebiliriz isterseniz ilerde sorum olursa tekrardan konu açabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri