hocam 20899 olur mu15 - 20K pc lazim monitor dahil butceyi 500 600 tl asabilirim
olmaz diyorsan başka önerebilirimhocam 20899 olur mu
monitör dahil demiş hocamMadem 500₺ aşabilirsiniz bu sistem en uygunu https://www.gaming.gen.tr/urun/2035...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/.
bütçeyi zorlarsa mantıs 6800 ve pckolik monitör alınabilir bence. aşamazsa 6700xt yi alabilir yine aynı monitörMadem 500₺ aşabilirsiniz bu sistem en uygunu https://www.gaming.gen.tr/urun/2035...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/.
Bu fiyata alınabilecek en iyi kasa bu mudur? Bu civarlarda arıyorum ve bu kasa dikkatimi çekiyor. Overwatch2 fortnite pubg tarzı oyunlar oynayacağım.monitör dahil demiş hocam
bütçeyi zorlarsa mantıs 6800 ve pckolik monitör alınabilir bence. aşamazsa 6700xt yi alabilir yine aynı monitör
20600 u maalesef asamam
tam bütçeniz nedir ve monitör dahil miBu fiyata alınabilecek en iyi kasa bu mudur? Bu civarlarda arıyorum ve bu kasa dikkatimi çekiyor. Overwatch2 fortnite pubg tarzı oyunlar oynayacağım.
hocam vallahi 2 kere indirim bekledim 2 kerede zam geldi ben artık beklemeye güvenmiyorumHocam peki yilbasinda fiyatlar artarmi bekliyiyimmi yoksa direkt aliyimmi bu sistemi
Verdiginiz link kalkmis hocam ya da siteye bisey olmus hicbirsey bulunamiyor![]()
MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
![]()
MSI Optix G271 27
MSI 27 Optıx G271 1920x1080 (FHD) Ips 144hz 1ms 16:9 Freesync Flat Gamıng Monıtor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
site normal şu anda bende açılıyorVerdiginiz link kalkmis hocam ya da siteye bisey olmus hicbirsey bulunamiyor
Denedigimde acilmiyordu bide bisey sorucam 5600x seciyorum ama ekstradan sogutucuda istiyor onu nasil duzeltcemsite normal şu anda bende açılıyor
hocam 5600x yapmanıza gerek yok ama işlemcinin daha serin çalışması için soğutucu almanızı öneririmDenedigimde acilmiyordu bide bisey sorucam 5600x seciyorum ama ekstradan sogutucuda istiyor onu nasil duzeltcem
Ses sistemi derkenGigabyte öneririm sadece ses sistemi yok.
![]()
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
SS IPS nedir ?
Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.
Monitörden ses gelmiyor.Ses sistemi derken
hocam akakçeden 2k seçince minimum fiyatlar 4800 den başlıyor4k ya monitor oneriniz varmidir