Monitörü önce önerelim aradan çıksın.11k sisteme ayırmayı düşünüom 3 4 k da monitöre bir sistem önerirmisin
11k maxBütçe artma ihtimali var mı ?
Bu bütçeyede düzgün sistem yok ki. Bakıcam ama bulursam atarım buraya.11k max
Bu bütçeyede düzgün sistem yok ki. Bakıcam ama bulursam atarım buraya.
Bunu biliyorum dostum ama dün 8999 TL ye satıldı aynı sistem.
Alınırmı yarın almaya gitcemBunu biliyorum dostum ama dün 8999 TL ye satıldı aynı sistem.
Vatandaki mi ? Pahalı o bence.Alınırmı yarın almaya gitcem
Vatandaki mi ? Pahalı o bence.
Bu sistemin altında iyi sistem yok ama 2K bütçeye de 144Hz monitör yok diye biliyorum.Bu sistem varken fazla o.
![]()
HaQQuS - GEN 3 / i3 12100F / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
11k geçemiyo bütçem malesefBu sistem varken fazla o.
![]()
HaQQuS - GEN 3 / i3 12100F / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
O yüzden 1000 TL daha arttırabilse. Bu ikisi tam olacak.Bu sistemin altında iyi sistem yok ama 2K bütçeye de 144Hz monitör yok diye biliyorum.
15K Sistemin tek başına fiyatı. Arkadaş 15k ya sistem + monitör arıyor.Bu sistemi kaçırma monitörü bir şekilde ayarla bence
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Klavye maus fln. Var dh bideO yüzden 1000 TL daha arttırabilse. Bu ikisi tam olacak.
![]()
Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.859,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
O zaman şu mantıklı olabilir. Bu attığım sistemi alıp 2000 Liraya ikinci el monitör alabilirsin ?1
Max 11k 12kBu sistemi kaçırma monitörü bir şekilde ayarla bence
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hmm olabilirO zaman şu mantıklı olabilir. Bu attığım sistemi alıp 2000 Liraya ikinci el monitör alabilirsin ?