15 k Laptop Önerisi

benbaaris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Hocalarım iyi geceler bir arkadaşım max 15k bütçeye laptop arıyor. fazla oyun oynamayı düşünmüyor ama cs pubg falan girer muhtemelen. fp odaklı tavsiyelerinizi bekliyorum hepinize teşekkürler şimdiden

up up up up

Son düzenleme:

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Hocalarım iyi geceler bir arkadaşım max 15-16k bütçeye laptop arıyor. fazla oyun oynamayı düşünmüyor ama cs pubg falan girer muhtemelen. fp odaklı tavsiyelerinizi bekliyorum hepinize teşekkürler şimdiden

up up up up

Bu sistem işini rahat görücektir ram slotunuda 16 GB taktınmı ateş. Fiyatıda şuanki kura göre gayet iyi. Öneririm..

KS

benbaaris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
KS

benbaaris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
hocalarım kusura bakmayın çocuk 15kdan fazlası çıkmaz diyor ve 15 ten az olsa çok daha iyi olur diyor

up up up

@mutlu @Syqex @White Ravens

Son düzenleme:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hayır belirli ürünlerde yapılıyor, onlarda kesin değil. Örnek vermek gerekirse geçtiğimiz haftalarda yapılan prime günlerinde 6-7 tane laptop indirime girmişti. Bunlardan 2-3 tanesi güzel indirimlerdi. Elektronik konusunda da genel anlamda bir indirim vardı ancak oranları hiç incelemedim.
Bütün elektronik ürünlerdemi var?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Hocalarım iyi geceler bir arkadaşım max 15k bütçeye laptop arıyor. fazla oyun oynamayı düşünmüyor ama cs pubg falan girer muhtemelen. fp odaklı tavsiyelerinizi bekliyorum hepinize teşekkürler şimdiden

up up up up

KS

benbaaris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Cok teşekkürler çok sağolun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri