150-180 TL Mouse.

3miRun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar GamePower Bane fare kullanıyordum, ilk aldığımda memnun olmamıştım ama dayım hediye ettiği için iadesi ile uğraşmadım. Aradan 1 yıl geçti ve sensörü bozuldu. Hepsiburada üzerinden almıştım ve iade talebi açtım ve 100tl mi geri verdiler. Elimde şuan 170 TL var, sizce bu fiyata alabileceğim, oyun için bir fare öneriniz var mı? RGB olursa hoş olur diğer ekipmanlarıma çok yakışır. DPI çok düşükte kullanıyorum bu yüzden CS:GO vb. oyunlarda arkama dönmek için fareyi çok çeviriyorum. GamePower Bane faremde ise hızlı çevirince imleç dönmüyordu, buna benzer sorun yaşamayacağım sağlam bir mouse öneriniz varsa bekliyorum. Bu arada elim ortalamadan az daha büyük.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Corsair Katar Pro - 158 TL - Oldukça performanslı sensöre sahip bir üründür. RGB yok yama CS:GO vs. gibi oyunlarda iyi sonuçlar alabilirsiniz. PWM3327 sensörü var bu sensörü her firma aynı şekilde kullanmıyor ama bu sensörün genel değerleri 220 IPS + 30G + 1000Hz olarak görünüyor. Bu değerler ortalamada bu fiyat için oldukça iyi.

KS

3miRun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
Corsair Katar Pro - 158 TL - Oldukça performanslı sensöre sahip bir üründür. RGB yok yama CS:GO vs. gibi oyunlarda iyi sonuçlar alabilirsiniz. PWM3327 sensörü var bu sensörü her firma aynı şekilde kullanmıyor ama bu sensörün genel değerleri 220 IPS + 30G + 1000Hz olarak görünüyor. Bu değerler ortalamada bu fiyat için oldukça iyi.

Öneriniz için teşekkür ederim.
YouTube'da incelemelerini izledim küçük ve parmak desteği olmadığı için bir süre sonra ağrı yapıyor demişler. Başka öneriniz var mı acaba?

Logitech G300s nasıldır acaba? Tavsiye eder misiniz?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
G300S ürününün sensör değerleri bu ürün kadar başarılı değil. O ürün ve pek çok ürüne baktım ama bütçe çok kısır bir yerde olduğunda dolayı en mantıklı seçenek bu ürün sensör olarak.

Eğer bütçenizi 250 TL civarlarına çekebilirseniz alternatif önerim olur ama bunun dışında bu ürün kadar iyi bir ürün bulamadım. Rampage, GameBooster gibi markalara bakmadım ama 3327 sensörü veya üzerine sahip bir ürün bulabilirseniz bu markalarda tercih edebilirsiniz.

KS

3miRun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
G300S ürününün sensör değerleri bu ürün kadar başarılı değil. O ürün ve pek çok ürüne baktım ama bütçe çok kısır bir yerde olduğunda dolayı en mantıklı seçenek bu ürün sensör olarak.

Eğer bütçenizi 250 TL civarlarına çekebilirseniz alternatif önerim olur ama bunun dışında bu ürün kadar iyi bir ürün bulamadım. Rampage, GameBooster gibi markalara bakmadım ama 3327 sensörü veya üzerine sahip bir ürün bulabilirseniz bu markalarda tercih edebilirsiniz.
Hocam Logitech g203 LighySync nasıldır acaba önerir misiniz onu almayı düşünüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri