150-200 Tl arası kaliteli kulaklık

Levent Ergoren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar zamanında gamepower warlock mekanik klavye aldım ve çok kalitesiz buldum.Şimdi ise kulaklık arıyorum ama bu fiyata kaliteli olan ürün yorumları güzel olan hatta eğer varsa deneyimi bulunan birileri yazarsa sevinirim.Aradığım şartlar oyun oynamak için olsun,mikrofonu güzel olsun,dandik ürünler olmasın.Teşkkürler.

KS

Levent Ergoren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam giriş seviyesi olması önemli değil kaliteli oyunlarda ses kasabileceğim bişe olsun mikrofonu iyi olsun bide yeter.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O zaman Pulsar alabileceğiniz bu fiyata iyi ürünlerden birisidir. PC Hocası YouTube kanalında incelemesi mevcut bakabilirsiniz. Diğer Rampage ürünü mikrofon olarak fazla dip ses veriyor GameBooster ürünün mikrofon kalitesini pek bilmiyorum ses olarak diğerleri ile benzer sayılır. Birde Rampage Miracle X3 Plus - 196,50 TL bu ürüne bakabilirsiniz. Pulsar ve Miracle X3 Plus bu 2 ürün arasından seçim yapın Miracle X3 Plus sanki biraz daha iyi gibi duruyor mikrofon ve ses olarak.

KS

Levent Ergoren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Ubuntu, sans-serif]rkadaşlar 200 tl civarı param var dahada yok. James donkey 710 kulaklığı almayı düşünüyorum. Önerirmisiniz veya kullananlar varsa tavsiyelerini yazabilirlerse sevinirim. Kulaklık sesi dışarıyo çok veriyomuş ama bu benim için önemli değil. Dediğim gibi önerirmisiniz bu fiyata ayrıca kullananlarda deneyimlerini yazarlarsa sevinirim[/font]

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tasarım ve konforu iyi bir kulaklık fakat ses için konuşulursa aynı şeyi söyleyemem sadece hoparlör gibi ses izolasyonu az bu yüzden dediğiniz gibi sesleri dışarıya yansıtıyor tizlik seviyesi fazla fakat kulaklık ayarlanıp modlanabilir olduğundan onu kendi yazılımı üzerinden biraz da olsa düşünebiliyorsunuz mikrofon derecesi orta ama bu fiyat aralığında alınabilicek kulaklıklar arasında ben size uğur beyin size daha önce tavsiye ettiği ürünleri almanızı öneririm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri