150 TL KLAVYE ÖNERİSİ

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mekanik olsun diye bir derdim yok. Benim için önemli olan sağlam ve ergonomik olması. Bilek desteği olursa çok iyi olur. Fiyatın Biraz üzerine çıkabilirim. Multimedya tuşlarını kullanıyorum. Aynı anda 3 tuş üstünü algılamayanları tercih etmiyorum. Işıklı olması gece kullanım açısından iyi oluyor onun dışında özel bir ışık tercihim yok. Şimdiden teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Akşam ki incehesap indirimlerinde bir ürün girerse listeye önerinizi yaparım. Siz saat 21:30 ile 22:00 arası tekrar yazıp hatırlatın buradan.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İncehesabın indirime girecek ürünlerini görmeden ürün önerisi yapmam pek mantıklı olmaz. Bütçeniz zaten çok dar olduğu için bekleyin şurada bir kaç saat kaldı.

KS

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uğur bey o ürünü görmeden öncesinde 250 TL Max bütçe olacak şekilde güzel 2 klavye önerebilir misiniz? Şartlar aynen geçerli. Çok fazla sesli olacağınızı düşündüğünüzleri listeden çıkarırsanız çok sevinirim. Bilek desteği, klavye tuşlarının içinden harfleri ışıklandıracak bir ışık kaynağı sağlamlık mümkünse bilek desteği ve sağlam bir kasa. Bu fiyata suya dayanıklı varsa ne ala. Multimedya olmazsa olmaz değil.

Eğer o dediğiniz ürün de şartları karşılayacaksa tabiki beklerim.

KS

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İncehesabın indirime girecek ürünlerini görmeden ürün önerisi yapmam pek mantıklı olmaz. Bütçeniz zaten çok dar olduğu için bekleyin şurada bir kaç saat kaldı.

Bu saatlerde hatırlatmamı istemiştiniz.

KS

ertugrulsarikayaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ürünün düşmüş hali 420 TL uğur bey malesef maksimum 250 yapabilirim bütçemi zaten çıkışım 150 TL idi daha uygun bir ürün var mı önerebileceğiniz.

Anlayışınız için teşekkür ederim ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri