150 TL Klavye Önerisi

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Max 150 TL klavye önerisi
Biliyorum çok kaliteli olarak alternatif yok fakat bildiğiniz varsa 150 TL kaliteli klavye önerebilir misiniz ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Biraz aşıyor ama böyle düşük bütçelerde en iyileri arasında olabilir. Başka yerde önerildiğini gördüm herhalde bilinmeyen marka almaktan iyidir.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Bütçe arttırılabilirse;

Arttırılamazsa;

+Preo düşük fiyat olarak mouselarda iyiydi en son çok kullandım paramın yeterli olmadığı zamanlarda(Everest te dahil olmak üzere) klavyesi hakkında bir fikrim yok.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Bütçe arttırılabilirse;

Arttırılamazsa;

+Preo düşük fiyat olarak mouselarda iyiydi en son çok kullandım paramın yeterli olmadığı zamanlarda(Everest te dahil olmak üzere) klavyesi hakkında bir fikrim yok.
Rampage kbr-66 bana kaliteli gibi geldi.Bir bakıcam eskiden Rampage alpor pro sese duyarlı klavye kullanıyordum.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Biraz aşıyor ama böyle düşük bütçelerde en iyileri arasında olabilir. Başka yerde önerildiğini gördüm herhalde bilinmeyen marka almaktan iyidir.

Daha ucuzu var. @APRİLİKUKA bunu al dostum.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131

Rgb olmayacaksa Bu ürün var bildiğim, işyerindeki bilgisayarda kullanıyoruz. Basım hissiyatı güzel. günlük kullanım için iyidir diye düşünüyorum.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889

Rgb olmayacaksa Bu ürün var bildiğim, işyerindeki bilgisayarda kullanıyoruz. Basım hissiyatı güzel. günlük kullanım için iyidir diye düşünüyorum.
Olması iyi olur çünkü gece kullanımlarda iyi oluyor ve RGB genel olarak iyi zaten.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252

Ben sana kesinlikle bunu önerirrim. En azından LENOVO markasınını bir güvencesi var.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Rampage Klavye-mouse hakkında da şöyle bir eklenti yapayım. Kasa ve monitör olarak önermiyoruz ama düşük bütçeli çevre elemanlarında bence tercih edilebilir bir marka. Daha önceden pc ilk aldığım zamanlar mouse' unu almıştım 60-70 tlye. 2-3 yıl kullandım daha sonra da yedek olarak acil durumlarda hala çalışıyor. Her modeli böyle değil tabi ama bazen çok iyi uygun fiyatlı ürünleri de yapabiliyorlar.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri