Öneri 1500-2000₺ Bandında Klavye

xtayfun01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Öncelikle merhabalar herkese. Bunlardan hangisi alınır?

Veya daha iyisi varsa önerilerinizi bekliyorum şimdiden sağolun. Hemen sipariş geçmem gerekiyor kısa sürede gelmeli.

Eski klavye Logitech G413 TKL SE olan modeldi fazla üzmeden kullandığım halde space tuşu oda sıcaklığında iken normal, soğuk alanda ise tutukluk yapıyordu ve bu durum beni çok rahatsız ettiği için bugün aldığım fiyatın 500₺ aşağısına sattım.

Blank54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
apex 3 tkl ile yazıyorum gayet yeterli tavsiye ederim. Asus olanı hiç görmedim dokunmadım. Logitech g213 var dediğin gibi sıcakta mıyışıyor gibi oluyor böyle bi gevşiyor anlamsız.

KS

xtayfun01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
apex 3 tkl ile yazıyorum gayet yeterli tavsiye ederim. Asus olanı hiç görmedim dokunmadım. Logitech g213 var dediğin gibi sıcakta mıyışıyor gibi oluyor böyle bi gevşiyor anlamsız.
Ne zamandır kullanıyorsun? Artıları ve eksileri nedir son olarak tuşlar da bozukluk veya bir sıkıntı meydana geldi mi? Bu Logitech de tüm tuşlar ilk günkü gibi basma hissiyatı vardı ama space tuşu soğukta sertleşiyor sıcakta yumuşak basım hissiyatına dönüşüyordu psikolojimi bozmuştu kurtuldum ondan daha bulaşmam uzak dursun herkes

Blank54

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
5-6 aydır bende sürekli kullanıyorum iş gereği g213 takıyorum bazen nadirde olsa numpad lazım olduğu durumlarda. hiç sıkıntı yaşamadım tuşlar ilk günkü hissiyatında. arkadaşımda görüp aldım zaten onunda 1 senesi oluyor günlük hiç yoksa 6-7 saat cs oynar şikayet ettiğini görmedim klavyeden aksine çok şaşırmıştı mekanikten geçince gayet memnun hala daha. eksisi mekanik olmaması diyebilirsin belki ama profesyonel oyuncu değilsen farkı hissetmen imkansız gibi gayet başarılı buluyorum. kablosu belki örgü olabilirdi bildiğimiz plastik ama biraz daha kalınca kablo bağlamak için çırtlı bir zımbırtısı var dağınıklık olmasın diye ışıklandırma başarılı. belki uygulamaya eksi yazarsın ben çözemedim indirdiğim gün silmiştim. parlaklık biraz fazla gelebilir klavye ışıklarının onun dışında dümdüz klavye eski usul tak çalıştır daha arama gibi geldi bana. Yardımcı olabildiysek ne mutlu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri