- Tepki
- 1
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Amerika’dan PS5 Pro aldım ve model: 1000046529 olmaktadır. Amerika’dan aldığım cihazın kutusunu arkadaşım getirmemiş. Ancak araştırmalarıma göre Amerika’da 110V kullanıyorlar ve Türkiye’de 220V kullanılıyor. Yani benim akım düşürücü mü almam gerekiyor?
Biraz araştırdım; ChatGPT’ye bile yazdım model numarasını ve kaç V kablo ile devam etmem gerektiğini. Bana şu şekilde bilgi verdi:
“Özetle, PlayStation 5 Pro model 1000046529, Türkiye’deki 220V elektrik sistemine uyumludur ve ek bir voltaj dönüştürücüye ihtiyaç duymadan kullanılabilir. Sadece priz uyumluluğunu kontrol etmeniz ve gerekirse uygun bir adaptör kullanmanız yeterlidir.”
Sizce ne yapmalıyım? Biraz beyin fırtınası yapabilir miyiz?
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için
Biraz araştırdım; ChatGPT’ye bile yazdım model numarasını ve kaç V kablo ile devam etmem gerektiğini. Bana şu şekilde bilgi verdi:
“Özetle, PlayStation 5 Pro model 1000046529, Türkiye’deki 220V elektrik sistemine uyumludur ve ek bir voltaj dönüştürücüye ihtiyaç duymadan kullanılabilir. Sadece priz uyumluluğunu kontrol etmeniz ve gerekirse uygun bir adaptör kullanmanız yeterlidir.”
Sizce ne yapmalıyım? Biraz beyin fırtınası yapabilir miyiz?
Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için