- Tepki
- 45
Merhaba 1500-2000 tl bütçem var wireless gaming mouse önerisi lazim
Merhaba 1500-2000 tl bütçem var wireless gaming mouse önerisi lazim
2.el pro modeli daha mantıklı geldi bana![]()
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.729,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aerox 5 wireless nasil senceMouse bence 2. el alınmaz. En çok el kiri vs geçen şey.
Bu arada bende Deathadder v2 X HyperSpeed kullanıyorum ve kesinlikle öneririm. 2.4 ghz ve bluetooth arasındaki geçiş hızı çok iyi. Normal masaüstü kullanımda bluetooth fazlasıyla yeterli ve pil kullanımı bluetooth da çok düşük. 5-6 ay oldu alalı ve içindeki kalem pil için hala %52 diyor. İş için kullanıyorum ve günde 8-9 saat arası kullanıyorum.
SteelSeries'de sorun yaşayan arkadaşlarım var. Özellikle driver sorunu. Mouse'u takınca Windows'da saçma takılmalar vs. O yüzden şahsen deneyimlemiş olmasam da çevremdeki kötü deneyimler nedeniyle ben SteelSeries'e pek sıcak bakmıyorum.Aerox 5 wireless nasil sence
razer a yetişemezAerox 5 wireless nasil sence
Hangi modelinerazer a yetişemez
Razer deathadder v2xHangi modeline