- Tepki
- 8
1500 2000 civarı kulak üstü kulaklık önerisi oyun ve gündelik kullanım karışık
Siz olsanız hangisini alırsınız corsair hala alınır mı eski kalır mı ASUS PRIME B660-PLUS D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5066MHz (OC) M.2 Anakart anakart bu bu aradaKablolu;
![]()
Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011203-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011203-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite USB Premium 7.1 CA-9011203-EU Siyah Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele...www.akakce.com
Kablosuz;![]()
HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.279,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core Wireless HHSC1C-CG-BK/G Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.276,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2 üründe iyi incelemelerini vs. izleyip alın derim ben Cor. kullandım ve memnun kaldım yakın zamanda almayı planlıyorum.Siz olsanız hangisini alırsınız corsair hala alınır mı eski kalır mı ASUS PRIME B660-PLUS D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5066MHz (OC) M.2 Anakart anakart bu bu arada
Razer blackshark v2x alinir mi2 üründe iyi incelemelerini vs. izleyip alın derim ben Cor. kullandım ve memnun kaldım yakın zamanda almayı planlıyorum.
Logitech g435 nasildirHocam hyper x cloud alpha s kullanıyorum çok memnunum tek sorunu kablonun dolanması onuda kabloyu tak çıkar yapınca çözüyorsun
İyi kulaklık dır alınır ama bu bütçe dahilinde Hyperx tercih ederim.Razer blackshark v2x alinir mi
Logitech g435 nasildir