1500-2300TL arası kablosuz mouse önerilerinizi yorumlara bekliyorum.
Endgame xm2we1500-2300TL arası kablosuz mouse önerilerinizi yorumlara bekliyorum.
avuç içi yani sanırım palm tutuş kullanıyorum ninjutso sora çok övüyorlardıEndgame xm2we
Lamzu atlantis
Lamzu atlantis mini
Ninjutso sora
Pulsar x2
Pulsar x2 mini
Hepsi birbirinden iyi tercih sizin elinize hangisi uyuyorsa
Evet palm için gayet uygun alabilirsinizavuç içi yani sanırım palm tutuş kullanıyorum ninjutso sora çok övüyorlardı
cevaplar için teşekkürlerEvet palm için gayet uygun alabilirsiniz
Rica ederimcevaplar için teşekkürler
Hocam tekrar rahatsız ediyorum, Ninjutso, Lamzu yerine Razer Deathadder v3 Pro var 3000TL veya Asus Rog Harpe Aim Lab Edition var yine aynı 3000TL fakat 814TL geri ödeme kampanyası bulunuyor.Rica ederim![]()
V3 proHocam tekrar rahatsız ediyorum, Ninjutso, Lamzu yerine Razer Deathadder v3 Pro var 3000TL veya Asus Rog Harpe Aim Lab Edition var yine aynı 3000TL fakat 814TL geri ödeme kampanyası bulunuyor.
Bu iki mouse arasında sizce hangisi?
Teşekkürler hocam fakat 820tl geri ödeme kampanyası var diye Asus tercih ettim umarım üzmezV3 pro
Hocam yapmayın.. Onun yerine sora felan alsaydınızTeşekkürler hocam fakat 820tl geri ödeme kampanyası var diye Asus tercih ettim umarım üzmez
neden onun yerine sora ne gibi artıları var meselaHocam yapmayın.. Onun yerine sora felan alsaydınız
Hocam neden felaket gibi yaklaştınız bu seçime anlamadım çünkü yani Asus Harpe'ta olmayıp Ninjutso'da olan teknik özellikler nedir? (Ağırlık dışında)Hocam yapmayın.. Onun yerine sora felan alsaydınız
Hocam skatez kalitesi felan daha iyiHocam neden felaket gibi yaklaştınız bu seçime anlamadım çünkü yani Asus Harpe'ta olmayıp Ninjutso'da olan teknik özellikler nedir? (Ağırlık dışında)
Gerçekten 820 tl için diğer mouselardan vazmı geçtiniz :OTeşekkürler hocam fakat 820tl geri ödeme kampanyası var diye Asus tercih ettim umarım üzmez
Gerçekten 820 tl için diğer mouselardan vazmı geçtiniz :O
Hayırlı olsun.dav3 pro aldım
Size de hayırlı olsunBende lamzu atlantis aldım mükemmel ötesi
Klavye ve kulaklık kaldı klavye olarak gamepower overlord black switch kullanıyorum şimdilik.Size de hayırlı olsun![]()
Bu arada teşekkür ederim yazmayı unutmuşumSize de hayırlı olsun![]()
Onlar içinde yazabilirsiniz yardım ederimKlavye ve kulaklık kaldı klavye olarak gamepower overlord black switch kullanıyorum şimdilik.
Bu arada teşekkür ederim yazmayı unutmuşum![]()