Mümkünse blue switch olan 1500 tl bandında tkl klavye arıyorum. Rgb olması vs önemli değil.
S.s apex 3 tklMümkünse blue switch olan 1500 tl bandında tkl klavye arıyorum. Rgb olması vs önemli değil.
ilerde ghosting vs yapar mı ve bu fiyata gümrük vergisi vs. dahil mi?
Gümrük vergisini alırken ödüyorsunuz öyle 1.5 yaklaşıyorilerde ghosting vs yapar mı ve bu fiyata gümrük vergisi vs. dahil mi?
hocam başka alternatifler var mıdır bunun rengi pek hoş değildeGümrük vergisini alırken ödüyorsunuz öyle 1.5 yaklaşıyor
Ghosting yapmaz
Tkl değilde %75 varhocam başka alternatifler var mıdır bunun rengi pek hoş değilde
sorun olmazTkl değilde %75 var
Ha hocam şunu buldumsorun olmaz
hocam başka bir opsiyon var mıHa hocam şunu buldum
Check this out!
https://amzn.eu/d/9gvqDw8
Bide bunun kompaktı var 84 tuş 1350 tl bide vergisi var işte
Maalesef bu bütçede en iyilerihocam başka bir opsiyon var mı
Mümkünse blue switch olan 1500 tl bandında tkl klavye arıyorum. Rgb olması vs önemli değil.
akko 3087'nin mavi olanını alacağım galiba hocamMaalesef bu bütçede en iyileri
Evet alınabilir. Hocam böyle düzgün öneri yapan birini görmek ne garip ya
bunun kompakt olmayan hali var mı
çok tatlı wireless ve kabloluda oluyor fln
ben de bundan aldım youtubedan inceleme videolarına bakabilirsin kaliteli duruyor rk61 diye bir modeli de var o daha küçük bu büyüğü
çok tatlı wireless ve kabloluda oluyor fln
Rk61 plus bestben de bundan aldım youtubedan inceleme videolarına bakabilirsin kaliteli duruyor rk61 diye bir modeli de var o daha küçük bu büyüğü
bence royal kludge olani al görünüş olarak daha şık ve rgb modları keyif verici.Diğerinin görünüşünü beğenmedim açıkçası ama yine de youtubedan incelemelerini izleyebilirsinakko 3087 ile rk84 arasında kaldım hocam hangisini alayım