Öneri 1500 TL Civarlarında Kablosuz Klavye Önerisi

magnus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
1500 tl civarlarında kablosuz klavye önerisi olan varmı

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Kardeşim benim de kablosuz klavye ihtiyacım var. Ben sistemi Televizyona göre kurdum koltuklarla bilgisayarım arasında 2 metre falan var klavye olarak k240 aldım mouse ile beraber ama 4 gündür oyunlarda beni delirtti sürekli klavye de ve mouse de takılma geçikme sorunları yaşıyorum bilerek almadım böyle bir şey hiç aklıma gelmezdi bu konuda bilgili değildim bana göre hep 10 TL klavye de aynı işi görür falan diyordum ama öyle değilmiş. Şimdi bende senden klavye önerisi alacağım ama ne yazık ki mecburen kablosuz almak zorundayım. Bu sebepten ötürü kardeşim paraya kıy bunu al dediğin bunda geçikme sorunu yaşamazsın dediğin model varmı ?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Kardeşim benim de kablosuz klavye ihtiyacım var. Ben sistemi Televizyona göre kurdum koltuklarla bilgisayarım arasında 2 metre falan var klavye olarak k240 aldım mouse ile beraber ama 4 gündür oyunlarda beni delirtti sürekli klavye de ve mouse de takılma geçikme sorunları yaşıyorum bilerek almadım böyle bir şey hiç aklıma gelmezdi bu konuda bilgili değildim bana göre hep 10 TL klavye de aynı işi görür falan diyordum ama öyle değilmiş. Şimdi bende senden klavye önerisi alacağım ama ne yazık ki mecburen kablosuz almak zorundayım. Bu sebepten ötürü kardeşim paraya kıy bunu al dediğin bunda geçikme sorunu yaşamazsın dediğin model varmı ?
kasayı ekipmanlara yakın tutun
Varsa paran logitech g915 baya iyi klavyedir logitechin sınırlı sayıda iyi klavyesi var buda en iyilerden

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Peki birde öyle deneyeceğim. Peki biraz daha uygun fiyatlı bu da işini görür dediğiniz kablosuz klavye varmı
Oyun amaçlı kullanacağınız için biraz zor
Zaten türkiyede satılan g915 değil amazon üzerinden yurtdışından getirilen beyaz versiyonu

Epomaker th80 Pro bakın bi ama

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Oyun amaçlı kullanacağınız için biraz zor
Zaten türkiyede satılan g915 değil amazon üzerinden yurtdışından getirilen beyaz versiyonu

Epomaker th80 Pro bakın bi ama
Amazon üzerinden satılan beyaz g915 linkini atabilir misiniz. Doğru ürün mü acaba diye bakmak istiyorum.
İkinci bir sorum da neden epomarker th80 pro tavsiye ettiğinizi merak ediyorum ne yönden iyi

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Amazon üzerinden satılan beyaz g915 linkini atabilir misiniz. Doğru ürün mü acaba diye bakmak istiyorum.
İkinci bir sorum da neden epomarker th80 pro tavsiye ettiğinizi merak ediyorum ne yönden iyi
Epomakerın kasası, keycapsleri kaliteli+hot swap

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri