Kablosuz oyun içinse gecikme çok olur baştan söyleyeyim bu bütçede pek kablosuz yok1500 tl civarlarında kablosuz klavye önerisi olan varmı
Kardeşim benim de kablosuz klavye ihtiyacım var. Ben sistemi Televizyona göre kurdum koltuklarla bilgisayarım arasında 2 metre falan var klavye olarak k240 aldım mouse ile beraber ama 4 gündür oyunlarda beni delirtti sürekli klavye de ve mouse de takılma geçikme sorunları yaşıyorum bilerek almadım böyle bir şey hiç aklıma gelmezdi bu konuda bilgili değildim bana göre hep 10 TL klavye de aynı işi görür falan diyordum ama öyle değilmiş. Şimdi bende senden klavye önerisi alacağım ama ne yazık ki mecburen kablosuz almak zorundayım. Bu sebepten ötürü kardeşim paraya kıy bunu al dediğin bunda geçikme sorunu yaşamazsın dediğin model varmı ?Kablosuz oyun içinse gecikme çok olur baştan söyleyeyim bu bütçede pek kablosuz yok
bluetooth/kablolu/kablosuz seçenekleriyle kullanabilirsiniz
kasayı ekipmanlara yakın tutunKardeşim benim de kablosuz klavye ihtiyacım var. Ben sistemi Televizyona göre kurdum koltuklarla bilgisayarım arasında 2 metre falan var klavye olarak k240 aldım mouse ile beraber ama 4 gündür oyunlarda beni delirtti sürekli klavye de ve mouse de takılma geçikme sorunları yaşıyorum bilerek almadım böyle bir şey hiç aklıma gelmezdi bu konuda bilgili değildim bana göre hep 10 TL klavye de aynı işi görür falan diyordum ama öyle değilmiş. Şimdi bende senden klavye önerisi alacağım ama ne yazık ki mecburen kablosuz almak zorundayım. Bu sebepten ötürü kardeşim paraya kıy bunu al dediğin bunda geçikme sorunu yaşamazsın dediğin model varmı ?
Aslında kasaya yakında yani kasanın ön tarafına takılı usb kısmıkasayı ekipmanlara yakın tutun
Varsa paran logitech g915 baya iyi klavyedir logitechin sınırlı sayıda iyi klavyesi var buda en iyilerden
Anakarta takınAslında kasaya yakında yani kasanın ön tarafına takılı usb kısmı
Port fark eder mi yoksa 3.0 takılması lazımAnakarta takın
3.0 daha iyi olur.Port fark eder mi yoksa 3.0 takılması lazım
Peki birde öyle deneyeceğim. Peki biraz daha uygun fiyatlı bu da işini görür dediğiniz kablosuz klavye varmı3.0 daha iyi olur.
Oyun amaçlı kullanacağınız için biraz zorPeki birde öyle deneyeceğim. Peki biraz daha uygun fiyatlı bu da işini görür dediğiniz kablosuz klavye varmı
Amazon üzerinden satılan beyaz g915 linkini atabilir misiniz. Doğru ürün mü acaba diye bakmak istiyorum.Oyun amaçlı kullanacağınız için biraz zor
Zaten türkiyede satılan g915 değil amazon üzerinden yurtdışından getirilen beyaz versiyonu
Epomaker th80 Pro bakın bi ama
Epomakerın kasası, keycapsleri kaliteli+hot swapAmazon üzerinden satılan beyaz g915 linkini atabilir misiniz. Doğru ürün mü acaba diye bakmak istiyorum.
İkinci bir sorum da neden epomarker th80 pro tavsiye ettiğinizi merak ediyorum ne yönden iyi
Red switch modeli mevcut mu acabaEpomakerın kasası, keycapsleri kaliteli+hot swap
Yellow ile red birebir aynı ama yellow daha iyiRed switch modeli mevcut mu acaba
teşekkür ederimYellow ile red birebir aynı ama yellow daha iyi