Az daha cik blackshark v2x1500 tl bütçem var rahat ve uzun ömürlü bir kulaklık istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir.
bunlarda kafadaki yükü azaltan bantlardan yok onun yerine fujin pro diye bir model var alınır mıAz daha cik blackshark v2x
Gamepowerın hiç bir ürününü almam açıkcası. Arkadaş o modeli almıştı discordda bizle iletişime geçerken cızırtılı geliyordu ama onun dışındaki programlarda sorun yoktu. Sebebini bilmiyorum. Kulaklık değişti düzeldi.bunlarda kafadaki yükü azaltan bantlardan yok onun yerine fujin pro diye bir model var alınır mı
yani alınır mıGamepowerın hiç bir ürününü almam açıkcası. Arkadaş o modeli almıştı discordda bizle iletişime geçerken cızırtılı geliyordu ama onun dışındaki programlarda sorun yoktu. Sebebini bilmiyorum. Kulaklık değişti düzeldi.
Fujinden mi bahsediyorsunuz ? Yazdıklarım açıklayıcı olmadı mı ? Arkadaşım aldı ürün bozuktu gitti farklı kulaklık aldı.yani alınır mı
senin kullandığınız tavsiye edebiliceğin birşey varmıFujinden mi bahsediyorsunuz ? Yazdıklarım açıklayıcı olmadı mı ? Arkadaşım aldı ürün bozuktu gitti farklı kulaklık aldı.
Arkadaşın attığı modele bütçe çıkmıyorsa pek fikrim yok açıkcası.senin kullandığınız tavsiye edebiliceğin birşey varmı
Gamenote H2002D kullanıyorum oldukça f/p1500 tl bütçem var rahat ve uzun ömürlü bir kulaklık istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir.