1500 TL Telefon Tavsiyesi

E'yup K'ılıçarslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ancak bu sefer iyi bir araştırma sonunda telefon almaya karar verdim..
Aklımda sony m5 vardı taki hakkındaki o kadar kötü yorumu görene kadar..Gerçekmi onuda bilmiyorum..
En iyisi size sormak sizden tavsiye almak diye düşündüm...

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Merhaba,
Ben de kardeşime o segment bir telefon alacağım. Konuyu yakından takip edeyim bari :) aklımda iphone 5s var LG G4 de olabilir zenfone 2 de :)

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
fiyat aralığı düşük orta segmenti karşıladığı için alınabilecek telefon sayısı iyi diye tabir edilen çok yok. 32 GB depolama en az elbette ki gerekiyor günümüzde 16gb yetmiyor zenfone 2 bu konuda hem ucuz hem de fazla özelliklere sahip kullanan varsa yorum almak isterim.

KS

E'yup K'ılıçarslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ailede asus zenfone 2 var karşılıklı takas içinde kullanacagamizdan dolayi zenfone 2 almayi düşünmüyorum samsung da demode oldu gibi geliyo bana

r3dX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Türkiye garantisi yok ama Xiaomi Mi5 alınabilir zaten doğru kullanımlarda garantilik bir sorun çıkartmaz.

ygt2861

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Samsung J7 ve General Mobile 5Plus modeline bakabilirsin GM hakkında oldukça kötü yorum var ama bence kullanışlı bir telefon bende bir önceki model olan General Mobile 4G cihazını kullanıyordum memnundum.

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende j7 prime var çıktığından beri kullanıyorum. Daha hiçbir kasma , donma veya bi uygulamaya girerken gecikme veya sistem hatası göremedim. fiyatı da fazla abartılı değil tasarım iyi metal kasalı 1200 - 1300 arası fiyat etiketi var. kamerası iyi ve telefona ne yaparsan yap ısınmıyor şarja takılı en zorlayıcı oyunları oynadım telefon da ısınma yok bu arada parmak izi sensörü de var.

Tavsiye etmediğim telefonlar arasında general mobile nin hiçbir telefonunu alma servisi kötü, kendi kendine dokunma sorunu var her modelde inanmayan gm kendi kendine dokunma sorunu yazarsa yüzlerce forumdan paylaşılanları görür.

diğer model ise LG var telefon çok güzel fakat ısınıyor o sorun. onun dışında iyi

ozyurt.gkn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
samsung A5 öneririm yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum 

*gayet şık ve dayanıklı 
*normal kullanımda 2 gün şarz
*az kullanım özellikle interneti az kullanırsan 3 gün
*tasarruf denemedim ama eminim 4-5 gün gider
birde benimki eski model A5 , şimdi yeni modelleri çıktı tavsiye tavsiye tavsiye  ;)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri