- Tepki
- 2,986
hasteDeathadder v2 mi alayım haste mi sence
hasteDeathadder v2 mi alayım haste mi sence
Hocam deathadder bundle var ayrıyetteniçinde mousepadide geliyor bu şekilde alırsam mouse pad + 500 lira cebime kalcak haste için değer mi sensör açısından pek bi fark yoksa deathadder v2 Alsam nasıl olur
hocam olay sensör değil daha önce de söyledim, o ürünler genelde teşhir ürünü ve mousepad küçükHocam deathadder bundle var ayrıyetteniçinde mousepadide geliyor bu şekilde alırsam mouse pad + 500 lira cebime kalcak haste için değer mi sensör açısından pek bi fark yoksa deathadder v2 Alsam nasıl olur
Son konuma bakabilir misinhocam olay sensör değil daha önce de söyledim, o ürünler genelde teşhir ürünü ve mousepad küçük
alınmazhttps://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-glorious-model-o-mat-kablosuz-oyuncu-fiyati,967713511.html
bir yıldır bunu kullanıyorum. şarj süresi kısa 15-20dk %30 falan oluyor. eğer şarjı yüzde yüz ise ve yazılımdan rgb ışıklarını kapatırsan ortalama olarak şarjı 4-5 gün kadar gidiyor
çift tıklamam mı imkansızoda biraz imkansız be
her mousede aynı sorun olması ve hastede olmasıçift tıklamam mı imkansız![]()
Akşam video atayım yada haste bozuk o zamanher mousede aynı sorun olması ve hastede olması
Atın bakalım hocam pek mümkün değil amaAkşam video atayım yada haste bozuk o zaman![]()