15000 Tl bütçeli Pc link önerisi

Maob25

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Herkese selamlar arkadaşlar. Tam bütçem 15 bin TL Yayın yapabileceğim bir pc tavsiyesi istiyorum sizden..

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Herkese selamlar arkadaşlar. Tam bütçem 15 bin TL Yayın yapabileceğim bir pc tavsiyesi istiyorum sizden..
yayını işlemciden mi yoksa ekran kartından mı vereceksin ona göre öneriler yapabiliirm.
bu arada sistemde özellikle şu olsun veya olmasın dediğin şeyler var mı?

KS

Maob25

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
yayını işlemciden mi yoksa ekran kartından mı vereceksin ona göre öneriler yapabiliirm.
işlemciden vericem

Ekran kartı AMD olabilir mi?
olur tabiki

bu arada sistemde özellikle şu olsun veya olmasın dediğin şeyler var mı
linki var mı ?

Addoganli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Hocam şöyle bir sistem var: işlemciyi R5 5600x olarak değiştirirseniz iyi olur. https://forum.pchocasi.com.tr/yonle...yNC1yZ2ItZ2FtaW5nLW95dW5jdS1iaWxnaXNheWFyaQ==

Hocam site için karışık yorumlar var, isterseniz siz de bir araştırın.

Son düzenleme:

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
işlemciden vericem

olur tabiki
kasa benim çok hoşuma gitti. parça kalitesi de güzel, üstüne uncharted oyunu da hediye. kasaya alta üste 3 er tane fan takabilirsin.(beyaz rgbli fanlar çok yakısır bence minimal hoş bişeye dönüşür.) ekran kartı benımkinin aynısı masallahı var soğutması ve oyun performası cok iyi. ileride bu sisteme işlemci soğutucusu eklersin çok iyi olur.

kasa komple mesh soğutması iyi olur ek olarak işlemci soğutucusu da alınca 60 dereceyi geçmez stabil çalışır.
eğer tozlanma vs aklında şüphe olursa camına sineklik taktır ve haftalık düzenlice temizliğini yap tozlanma olmaz diye düşünüyorum.
bu da kasanın iç tasarımını merak edersen.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri