yayını işlemciden mi yoksa ekran kartından mı vereceksin ona göre öneriler yapabiliirm.Herkese selamlar arkadaşlar. Tam bütçem 15 bin TL Yayın yapabileceğim bir pc tavsiyesi istiyorum sizden..
Ekran kartı AMD olabilir mi?Herkese selamlar arkadaşlar. Tam bütçem 15 bin TL Yayın yapabileceğim bir pc tavsiyesi istiyorum sizden..
işlemciden vericemyayını işlemciden mi yoksa ekran kartından mı vereceksin ona göre öneriler yapabiliirm.
bu arada sistemde özellikle şu olsun veya olmasın dediğin şeyler var mı?
olur tabikiEkran kartı AMD olabilir mi?
yayını işlemciden mi yoksa ekran kartından mı vereceksin ona göre öneriler yapabiliirm.
bu arada sistemde özellikle şu olsun veya olmasın dediğin şeyler var mı
linki var mı ?yayını işlemciden mi yoksa ekran kartından mı vereceksin ona göre öneriler yapabiliirm.
bu arada sistemde özellikle şu olsun veya olmasın dediğin şeyler var mı?
Hocam şöyle bir sistem var: işlemciyi R5 5600x olarak değiştirirseniz iyi olur. https://forum.pchocasi.com.tr/yonlendirme?to=aHR0cHM6Ly93d3cuZ2VuY2VyZ2FtaW5nLmNvbS9zaGlmdGRlbGV0ZS1zZDEtLy1yeXplbi01LTU1MDAtLy1yeC02NjAwLS8tNTEyLWdiLW52bWUtbTItc3NkLS8tMTYtZ2ItMzIwMC1taHotZGRyNC1yZ2ItZ2FtaW5nLW95dW5jdS1iaWxnaXNheWFyaQ=
Hocam site için karışık yorumlar var, isterseniz siz de bir araştırın.Herkese selamlar arkadaşlar. Tam bütçem 15 bin TL Yayın yapabileceğim bir pc tavsiyesi istiyorum sizden..
bende öyle okudum bir kaç yerde teşekkür ederim yinedeHocam şöyle bir sistem var: işlemciyi R5 5600x olarak değiştirirseniz iyi olur. https://forum.pchocasi.com.tr/yonle...yNC1yZ2ItZ2FtaW5nLW95dW5jdS1iaWxnaXNheWFyaQ==
Hocam site için karışık yorumlar var, isterseniz siz de bir araştırın.
kasa benim çok hoşuma gitti. parça kalitesi de güzel, üstüne uncharted oyunu da hediye. kasaya alta üste 3 er tane fan takabilirsin.(beyaz rgbli fanlar çok yakısır bence minimal hoş bişeye dönüşür.) ekran kartı benımkinin aynısı masallahı var soğutması ve oyun performası cok iyi. ileride bu sisteme işlemci soğutucusu eklersin çok iyi olur.işlemciden vericem
olur tabiki