1500E Kadar Wireless Kulaklık Önerisi ? Rampage Crack Alınırmı?

EmirAladağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar 1500 1600e kadar wireless kulaklık arıyorum tek kriterim konfor ve kumaş ped bu rampagenin kulaklığıda yeni çıktı marka ön yargım var garantisi vs skntı olurmu diye kafama takıldı. Ne düşünüyorsunuz iyi diyende çok kötü diyende anlam veremedim
rampage crack.jpg

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
az önceki konuda corsair void elite wireless 1400 tlydi ona bakabilirsin

KS

EmirAladağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Alınmaz, rampage önermem normalde ama rampage fury x bakabilirsin
fury aradıgım gibi degil o yüzden hocam

az önceki konuda corsair void elite wireless 1400 tlydi ona bakabilirsin
wireless degildir hocam o kabloludur

Razer Barracuda X alınabilir. Bu Rampage kulaklık için pek iyi değerlendirmeler yok.

bunuda düşündüm hocam arada kaldım 400 450 lira var o yüzden 1 haftadır düşünüyorum

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
Şuan Fury X kullanıyorum ses kalitesi Wireless da Bile yeterli seviyede. Cs go da ses kasma güzel işe yarıyor. Mikrofon kalitesi Kablolu ve kablosuz da çok iyi. Sesin karşı tarafa pürüzsüz ve patlamadan aktarılması güzel. Kulaklık ped ler güzel oturuyor kulağa. Dışarı ses veriyor son sesde ama çok yüksek bir sesi var zaten kafada duruşu güzel, hatta bazen kafamda olduğunu unutuyorum çok güzel yapılmış. Mikrofonu çıkarılır olması güzel. Dışarıda telefona bağlayıp normal kulaklık gibi kullanıyorum. USB üzerinden ses kartında mikrofon ses kapatma açma mute, ve ses seviyesi ayarı var ancak orta da bulunan tuş da herhangi bir yazılım olmadığı için Kablolu durumda sese etkisi yok. Genel anlamda kulaklık da 1 saati biraz geçince ortalama 55 70dk aralıklarla Wireless da 1 2 sn kopmalar yaşanıyor.

Ekli dosyalar

• PXL_20230402_122722519.jpg
    PXL_20230402_122722519.jpg
    931.3 KB · Görüntüleme: 110
  • PXL_20230402_122713886.jpg
    PXL_20230402_122713886.jpg
    632 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20230402_123107.jpg
    IMG_20230402_123107.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 110
KS

EmirAladağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Şuan Fury X kullanıyorum ses kalitesi Wireless da Bile yeterli seviyede. Cs go da ses kasma güzel işe yarıyor. Mikrofon kalitesi Kablolu ve kablosuz da çok iyi. Sesin karşı tarafa pürüzsüz ve patlamadan aktarılması güzel. Kulaklık ped ler güzel oturuyor kulağa. Dışarı ses veriyor son sesde ama çok yüksek bir sesi var zaten kafada duruşu güzel, hatta bazen kafamda olduğunu unutuyorum çok güzel yapılmış. Mikrofonu çıkarılır olması güzel. Dışarıda telefona bağlayıp normal kulaklık gibi kullanıyorum. USB üzerinden ses kartında mikrofon ses kapatma açma mute, ve ses seviyesi ayarı var ancak orta da bulunan tuş da herhangi bir yazılım olmadığı için Kablolu durumda sese etkisi yok. Genel anlamda kulaklık da 1 saati biraz geçince ortalama 55 70dk aralıklarla Wireless da 1 2 sn kopmalar yaşanıyor.
teşekkür ederim abi ben jd 710 kullanıyorum ve deri ped istemiyorum bu yüzden buna bakmadım çok sıcaklıyorum takınca ekstra hafifde olsun istedim tek amacım konfor olması zaten illaki ses kasma vs oluyor bu kulaklıklarda azda mikrofon tabi

kablolu hocam 2.5 yıldır bu kulaklıga bakıyorum 2 nin altına bile düşmüyor aylardır girip baktım linkinize emeginiz için ayrıca teşekkür ederim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
teşekkür ederim abi ben jd 710 kullanıyorum ve deri ped istemiyorum bu yüzden buna bakmadım çok sıcaklıyorum takınca ekstra hafifde olsun istedim tek amacım konfor olması zaten illaki ses kasma vs oluyor bu kulaklıklarda azda mikrofon tabi

kablolu hocam 2.5 yıldır bu kulaklıga bakıyorum 2 nin altına bile düşmüyor aylardır girip baktım linkinize emeginiz için ayrıca teşekkür ederim
Off yanlış görmüşüm hocam pardon

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri