1500€ Oyuncu Laptop Önerisi (Almanya)

kronik1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
avrupada genel olarak uygun fiyata ürün satan mağazalar ne bu konuda bilgi paylaşırsanız daha iyi olur aslında
tek bir siteye göre yorum yaparsak hatalı bilgi vermiş olabiliriz

sadece sizin paylaştığınız üründen ve bir alttaki arkadaşın paylaştığı üründen yorumlama yapacak olursak
her ne kadar sizin işlemciniz biraz daha iyi olsa da
arkadaşın paylaştığı sistemdeki ekran kartı daha iyi olduğu için arkadaşın paylaştığı sistem derim

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
348
Selamlar,
Buradaki üründe güzel gibi duruyor.

https://www.saturn.de/de/product/captiva-highend-gaming-i66-993-gaming-notebook--92630753.html - RTX 3070 + 32GB RAM

https://www.saturn.de/de/product/captiva-advanced-gaming-i69-163-gaming-notebook-94005783.html - GTX 1650 + 64GB RAM

avrupada genel olarak uygun fiyata ürün satan mağazalar ne bu konuda bilgi paylaşırsanız daha iyi olur aslında
tek bir siteye göre yorum yaparsak hatalı bilgi vermiş olabiliriz

sadece sizin paylaştığınız üründen ve bir alttaki arkadaşın paylaştığı üründen yorumlama yapacak olursak
her ne kadar sizin işlemciniz biraz daha iyi olsa da
arkadaşın paylaştığı sistemdeki ekran kartı daha iyi olduğu için arkadaşın paylaştığı sistem derim
Mediamarkt.de, saturn.de bildiğim ve forumlarda okuduğum 2 firma.

kronik1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Selamlar,
Buradaki üründe güzel gibi duruyor.

https://www.saturn.de/de/product/captiva-highend-gaming-i66-993-gaming-notebook--92630753.html - RTX 3070 + 32GB RAM

https://www.saturn.de/de/product/captiva-advanced-gaming-i69-163-gaming-notebook-94005783.html - GTX 1650 + 64GB RAM

Mediamarkt.de, saturn.de bildiğim ve forumlarda okuduğum 2 firma.
ilk ürün neyse de 2. ürün 1650 ekran kartlı
gözünüzden mi kaçtı bile isteye mi önerdiniz

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446

kronik1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Evet ekran kartını gördüm fakat ram olayı beni cezbetti. Alternatif olması amacıyla paylaştım 64GB Ram 2TB m2 SSD var sistemde
ram ve ssd takviyesi duruma ihtiyaçlara göre ilerleyen dönemlerde takviye edilebilen bir şey
ama ekran kartı ???
ayrıca çok çok özel sebepler olmadığı sürece 1650 li bir sistemde 64 gb bellek ne fayda
hiç ama hiç mantıklı bir öneri değil

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İşlemci olarak arada dağlar yok ama ürün olarak Predator almak çok daha iyi bir tercih evet. Bu ürün şuana kadar önerilen en iyi cihaz buradaki.

kronik1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
İşlemci olarak arada dağlar yok ama ürün olarak Predator almak çok daha iyi bir tercih evet. Bu ürün şuana kadar önerilen en iyi cihaz buradaki.
işlemci konusunda haklısınız hocam
sadece bir dipnot gibi bir bilgilendirme olsun diye yazdım
yoksa bu fiyata bundan daha iyi özellikli ama işlemcisi 5800h bir sistem bulunursa
bunda 5800h varmış alınmaz gibi algıya düşülmesin sakın :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
işlemci konusunda haklısınız hocam
sadece bir dipnot gibi bir bilgilendirme olsun diye yazdım
yoksa bu fiyata bundan daha iyi özellikli ama işlemcisi 5800h bir sistem bulunursa
bunda 5800h varmış alınmaz gibi algıya düşülmesin sakın :)
Doğrudur katılıyorum size. Kullanıcı eğer başka firmalardan linkler paylaşırsa alışveriş yapacağı duruma göre alternatifler önerilebilir tabi. Ancak şuan için Predator olarak bulduğunuz ürün F/P ve kalite olarak şuan listedeki en mantıklı ürün.

kronik1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Doğrudur katılıyorum size. Kullanıcı eğer başka firmalardan linkler paylaşırsa alışveriş yapacağı duruma göre alternatifler önerilebilir tabi. Ancak şuan için Predator olarak bulduğunuz ürün F/P ve kalite olarak şuan listedeki en mantıklı ürün.
aslında akakce veya epey gibi
hem özellikleri kategorize edebileceğimiz hem bir çok satış sitesini listeleyebileceğimiz
almanyaya özel bir site olsa çok daha güzel olacak gibime geliyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri