- Tepki
- 2,986
ÜzmezGk75 uzermi hocam kaliteli degilmi 1 2 gune alacagim
ÜzmezGk75 uzermi hocam kaliteli degilmi 1 2 gune alacagim
Gk75 e hangi switchler uyumlu olur hocam? Jwick veya akkonunkiler vesaire uyumlumu.
Optik klavye bu onlar olmazGk75 e hangi switchler uyumlu olur hocam? Jwick veya akkonunkiler vesaire uyumlumu.
Birde meraktan srouyorum oluyor diye biliyorum ama herrr keycaps uyar dimi
Hmm optik klavye olunca noluyorOptik klavye bu onlar olmaz
Çalışma mekaniği farklıHmm optik klavye olunca noluyor
1800 butceye optik olmayan %75 varmi onerebileceginizÇalışma mekaniği farklı
Kb3 ara biraz1800 butceye optik olmayan %75 varmi onerebileceginiz
Hocam min 2.2k var butceyi asiyor yaKb3 ara biraz![]()
hocam yani başka düzgün seçenek yokki 1-2 aydır piyasa alt üst olduHocam min 2.2k var butceyi asiyor ya
2.2k lik olana pazarlik denemek son şans o zamanhocam yani başka düzgün seçenek yokki 1-2 aydır piyasa alt üst oldu
Şu var bihocam yani başka düzgün seçenek yokki 1-2 aydır piyasa alt üst oldu
güzel
Kb3 mu bumu
Kb3 mu bumu
Aralarında ucuk bir fark varmi kbe ile epomakerin qrasinda
Çok uokAralarında ucuk bir fark varmi kbe ile epomakerin qrasinda
Black switch denemek istiyodum ztn kb3 alayim indirebilirswm fiyati olmazsa epomaker alirimÇok uok
güncel g332 kulaklık kullanıyorum hocam sizce 2k lık bir klavye alıp bu kulaklıkla devam edeyimmi yoksa daha uygun bir klavye alıp yeni kulaklıkmı alayim (fifine h8 meselaÇok uok
kulaklık aşırı önemli değil bana kalırsa bende alıcam ama mecburi bozuldugüncel g332 kulaklık kullanıyorum hocam sizce 2k lık bir klavye alıp bu kulaklıkla devam edeyimmi yoksa daha uygun bir klavye alıp yeni kulaklıkmı alayim (fifine h8 mesela)
1.5 2 yıl oldu alalı g332 yi tek sıkıntısı çok çok azda olsa kulaklıktaki sesi mikrofona veriyorkulaklık aşırı önemli değil bana kalırsa bende alıcam ama mecburi bozuldu![]()