Öneri 1500Tl Klavye Önerisi

omersseven

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Tamam herkes için yararlı olmuştur bence isteyen hocamın demiş olduğu klavyeye bakabilir. Ben hotswap olduğu ile ilgili bir yorum görmedim kasa olarakta bir fark göremedim.

KS

Mttn0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar ben anlamadım büyük çaplı tartışma sonucu bir şey kararlaşamamış

omersseven

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Arkadaşlar ben anlamadım büyük çaplı tartışma sonucu bir şey kararlaşamamış
Bi başka kaynaklardan elinizdeki modeleri araştırın bi bakın hepsinin yorumlarına incelemelerine bakın ve içinize sineni alın.

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Küçük klavyeler daha ucuz olduğundan mı tercih ediliyor? Mesela ben klavyede ses kısma, açma vs. tuşları olan tam büyük klavyeleri daha çok seviyorum. Nedir küçük klavye tercihinin ana sebebi acaba ?

bide senelerdir alışmışım aynı klavye ye küçük klavyede tuşlar farklı yerlerde falan. Tamam biliyorum her fonksiyonda gene istediğin tuşu atayabiliyosun ama işi uzatıyo yani bence

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Küçük klavyeler daha ucuz olduğundan mı tercih ediliyor? Mesela ben klavyede ses kısma, açma vs. tuşları olan tam büyük klavyeleri daha çok seviyorum. Nedir küçük klavye tercihinin ana sebebi acaba ?

bide senelerdir alışmışım aynı klavye ye küçük klavyede tuşlar farklı yerlerde falan. Tamam biliyorum her fonksiyonda gene istediğin tuşu atayabiliyosun ama işi uzatıyo yani bence
Kullanımı kolay, daha çok tercih edildiği için full size bulunmuyoe artık

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Kullanımı kolay, daha çok tercih edildiği için full size bulunmuyoe artık
Ya full hali bulunmaması işte beni kahrediyo :D nedense nerden çıktıysa millet küçük klavyeye yöneldi. Kullanımı kişiden kişiye kolay-zor değişkenlik gösterebilir bu gayet mantıklı bi sebep ama diğer şeyler multimedia tuşları mesela çok büyük bi artı klavyede kanımca. Hatta geçenlerde bu forumda gene biri bi klavye önermişti çok beğenmiştim onu. Sağ üstten ses kısma silindir şeklindeydi baya orjinal bişeydi.
Ayrıca çok sesli klavyede sevenler vardır belki ama ilerde baş ağrısına yola açabiliyor :D hele yayın falan açıcaksanız uzak durun bence.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ya full hali bulunmaması işte beni kahrediyo :D nedense nerden çıktıysa millet küçük klavyeye yöneldi. Kullanımı kişiden kişiye kolay-zor değişkenlik gösterebilir bu gayet mantıklı bi sebep ama diğer şeyler multimedia tuşları mesela çok büyük bi artı klavyede kanımca. Hatta geçenlerde bu forumda gene biri bi klavye önermişti çok beğenmiştim onu. Sağ üstten ses kısma silindir şeklindeydi baya orjinal bişeydi.
Ayrıca çok sesli klavyede sevenler vardır belki ama ilerde baş ağrısına yola açabiliyor :D hele yayın falan açıcaksanız uzak durun bence.
65 belki zorlar ama tkl gayet kullanışlı, full size işkence gibi bir şey.

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
teşekkür ederim öneri için.

Yok ben sadece full bi klavyede örnek vermek gerekirse @Greewe nasıl bi örnek verir acaba diye merak ettiğimden sordum. Bütçe önemli değil dediği gibi. Tekrardan teşekkürler öneri için
Custom yapılırsa moonsgeek m2 kasa var. Epomaker th96 var
Oyun için hyperx alloy origins var

KS

Mttn0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Benim işime numpad çok yarıyor o yüzden full size istiyorum ve böyle alıştım

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
https://www.gaming.gen.tr/urun/1208...ireless-rgb-mekanik-gaming-klavye-920-009537/ Şu güzelmiş mesela. Bütçe sınırsız konuştuğumuz için takılmayın tutara
"Bu klavyeyi önermem" der misiniz mesela ?

Benim işime numpad çok yarıyor o yüzden full size istiyorum ve böyle alıştım
kafamdan örnekler gösteriyorum bütçesiz. Hani klavye tarzını öngörebilmek için

KS

Mttn0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Ayrıca Us Layout falan yine farketmiyor zaten yazılımla uğraştığım zaman ingilizce klavye moduna çekiyorum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
https://www.gaming.gen.tr/urun/1208...ireless-rgb-mekanik-gaming-klavye-920-009537/ Şu güzelmiş mesela. Bütçe sınırsız konuştuğumuz için takılmayın tutara
Güzel ama tercih eder miydim? Etmezdim. Razer deathstalker tercih ederdim veya apex pro full size
Ayrıca Us Layout falan yine farketmiyor zaten yazılımla uğraştığım zaman ingilizce klavye moduna çekiyorum
o zaman magic refiner rk98

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri