%100 pek seçenek yok AK992 bakılabilir1500 Klavye Önerisi Klavye Güzelse Bütçemi Biraz Aşabilirim
%100 Boy Oranı
Depotizo ile 2k yı buluyor hocam amozon prime almam mı lazım%100 pek seçenek yok AK992 bakılabilir
Amazon primeyle alırsanız kargo ödemezsiniz. Vergiyle 2K falan oluyor. %100 istediğiniz için pek seçenek kalmıyor. Eğer çıkmıyorsa HP'nin bir modeli vardı.Depotizo ile 2k yı buluyor hocam amozon prime almam mı lazım
Yani %60 boy oranını sevmiyor değilim ama hiç kullanma fırsatım olmadı yani fps türü oyunlar oynuyorum genelde elim alışırmı bilmiyorumAmazon primeyle alırsanız kargo ödemezsiniz. Vergiyle 2K falan oluyor. %100 istediğiniz için pek seçenek kalmıyor. Eğer çıkmıyorsa HP'nin bir modeli vardı.
Numpad ve F tuşlarını kullanmıyorsanız %60 olabilir. Veya F tuşları istiyorsanız Numpad istemiyorsanız %80 falan bakılabilir. ÖrnekYani %60 boy oranını sevmiyor değilim ama hiç kullanma fırsatım olmadı yani fps türü oyunlar oynuyorum genelde elim alışırmı bilmiyorum
Prime ile de kargo ücreti var.Amazon primeyle alırsanız kargo ödemezsiniz. Vergiyle 2K falan oluyor. %100 istediğiniz için pek seçenek kalmıyor. Eğer çıkmıyorsa HP'nin bir modeli vardı.
Valla ben kargo ücreti ödemiyorum prime olduğu zaman sadece bende olamaz herhaldePrime ile de kargo ücreti var.