Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://www.itopya.com/samsung-235-...nc-full-hd-quantum-dot-curved-gaming-monitor/ - İndirimde şuan tek geçerim bu fiyata başkada önermem. SVA panel Samusng firmasının en iyi ürünleridir. Q-Led zaten bir tek Samsung 'da ki ürünlerde var. Hızlı renk gösterim kabiliyetleri gelişmiş ve oyuncu odaklı pek çok yazılımsal çözümü var. Curved panel beğenirsiniz beğenmezsiniz ama ürün gerçekten çok başarılı bir üründür.
Önerdiğim SAMSUNG ürünü AOC 24G2U ve 27G2U üründen daha başarılı bende AOC öneriyorum genelde am bu SAMSUNG bu fiyata varken önermem. Bulduğunuz ACER üründe yine benim önerdiğim ürüne göre zayıf bir ürün.
Önerdiğim Samsung ürünü 1700-2000 TL olan bir ürün indirimde şuan o yüzden başka önereceğim bu fiyata ürün pek yok.
İllede alternatif istiyorsanız ViewSonic 24" XG2405 RGB 1ms 144hz - 1.583,58 TL bu ürün Samsung kadar iyi değil ama ona çok yakın. Ben Samsung alırdım ama sanırım siz Samsung monitör almak istemiyorsunuz alternatif olarak bunu öneririm.
Fyatı zaten 1.700 TL civarından başlıyor normalde. İndirim bitmeden almışsınız iyi olmuş. H.olsun şimdiden. Deneyimlerinizi paylaşırsanız aldığınızda diğer kullanıcılara faydalı olur. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.