- Tepki
- 5,050

Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27" 1 ms Freesync Full HD Pivot Monitör
3.797,49 TL 52 fiyat var Tüm Fiyatlar250+ takipcurved değil ama pivot özelliği var oda çok iyi

Daha fazla beklemek istemiyorsanız bu sistemi alabilirsiniz, VOK'un çıkardığı sistemi alamasaydım direkt bunu alacaktım. Parça kalitesi ve fiyat olarak bana kalırsa şu an piyasadaki en iyi 3060 Sistem. Ayrıca elinizi çabuk tutun, gaming.gen'e Dün yeni sistemler eklendi ve bu sistemler şu anki sistemlerden performans olarak kötü ve fiyatı daha fazla. Yani sağlam bir zam yolda.![]()
SILVERSTONE-3060 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Monitör olarak Odyssey önermem, çok sorunlu bir monitörmüş. Çok fazla ghosting sorunu varmış, biraz araştırırsanız neredeyse her forumda bir sürü konu/mesaj var buna dair.
Samsung Odyssey G3 LS27AG320NUXUF 27" 1 ms Freesync Full HD Pivot Monitör
3.797,49 TL 52 fiyat var Tüm Fiyatlar250+ takip
curved değil ama pivot özelliği var oda çok iyi
Teşekkür ederim sağol bu kasadaki psuyu kaça satarım fsp alırım onu satıpGamegaraj sistemi aşağıdaki özelleştirmeler ile alabilirsin. Kasa gelince güç kaynağının görüntüsünü ve bilgilerini atarsın gerekli kontrolü sağlarız. Palit güvenilir marka. Ram ve anakart yönünden de sorun yok. Ssd kalitesiz değil.
Ekli dosyayı görüntüle 11893
https://www.gaming.gen.tr/urun/2008...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem mi game garajdaki miGamegaraj sistemi aşağıdaki özelleştirmeler ile alabilirsin. Kasa gelince güç kaynağının görüntüsünü ve bilgilerini atarsın gerekli kontrolü sağlarız. Palit güvenilir marka. Ram ve anakart yönünden de sorun yok. Ssd kalitesiz değil.
Ekli dosyayı görüntüle 11893
gamegarajdaki sistem işlemcisinden dolayı biraz önde sadece. Bu sistem de ekstra arkadaşların istediği psu var o kadar. Seçim size kalmış. Oyun bazlıysanız gen.tr ürününü alabilirsiniz.Teşekkür ederim sağol bu kasadaki psuyu kaça satarım fsp alırım onu satıp
https://www.gaming.gen.tr/urun/2008...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem mi game garajdaki mi
Niye 550w yapmışlar ki 650 olması gerekmiyor mu 550w yeter mi bu arada alicam büyük ihtimal bu sistemi sorun çıkar mıBu ara da gaming.gen.tr deki 306p ti sistemler 550w psu ile geliyor yetersiz bilgin olsun. Normalde bu fiyata fsp hv pro 650w ile geliyordu değiştirmişler.
En yüksek ayarlarda kapanabilir kesin bir şey yok önerilen 650w.Niye 550w yapmışlar ki 650 olması gerekmiyor mu 550w yeter mi bu arada alicam büyük ihtimal bu sistemi sorun çıkar mı
Guncellerler mi sistemi niye 550w koymuşlar ki gamegarajdaki sistemi mi alayım o zamanEn yüksek ayarlarda kapanabilir kesin bir şey yok önerilen 650w.
Ellerinde bittiği için olabilir biraz bekleyin güncellerler belki sistemi.Guncellerler mi sistemi niye 550w koymuşlar ki gamegarajdaki sistemi mi alayım o zaman
Ben 650w ile aldım imzamdaki sistemi dün gece. Bugün PSU ve kasa değişmiş.Bu ara da gaming.gen.tr deki 306p ti sistemler 550w psu ile geliyor yetersiz bilgin olsun. Normalde bu fiyata fsp hv pro 650w ile geliyordu değiştirmişler.
Sorun çıkarmaz diyorlar ama emin olamadım ucu ucuna kurtarır gibiEllerinde bittiği için olabilir biraz bekleyin güncellerler belki sistemi.
Kurtarır sorun olmaz ilerde değiştirirsiniz.Sadece önerilen 650wSorun çıkarmaz diyorlar ama emin olamadım ucu ucuna kurtarır gibi
Kaça satabilirim bu psuyuKurtarır sorun olmaz ilerde değiştirirsiniz.Sadece önerilen 650w
FSP 550w güzel gider parasını bilmemde kesin satarsın.Kaça satabilirim bu psuyu
Yeni oyunlarda grafik ayarları yüksekte bir sorun çıkmaz demi 550w yeter miFSP 550w güzel gider parasını bilmemde kesin satarsın.
Oyundan oyuna değişir.Yeni oyunlarda grafik ayarları yüksekte bir sorun çıkmaz demi 550w yeter mi
En zorlayan oyun desek sorun çıkar mıOyundan oyuna değişir.
https://www.itopya.com/omega-plusin...agle-oc-12gb16gb-ddr4500gb-ssdgaming-b_h20311 bunu mu almalıyım gaminggendeki sistemi miOyundan oyuna değişir.
https://www.itopya.com/omega-plusin...agle-oc-12gb16gb-ddr4500gb-ssdgaming-b_h20311 bu sistem alınır mı hocamEn zorlayanda orta ayarlar da garanti ederek yüksek de oynatır.