16.000-17.000 TL Sistem Önerisi.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Merhaba değerli PC Hocası forum sakinleri. 16.000-17.000 TL bandında sistem arıyorum. Sadece kasa olucak şekilde hazır veya tek tek toplama olarak önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar dilerim.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Güzel sistemmiş. 781 TL farkla Asus Prime B550M ve 78 TL farkla aynı ramin 3600 MHz versiyonu ile upgrade edilip alınabilir sanırsam. Peki kasa hakkında düşünceniz nedir soğutma performansı vs. ?
eğer upgrade yaparsanız çok iyi olur kasa hakkında mesh kasa ve marka olarak iyidir cougar

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Evet marka olarak Cougar'ı biliyorum ancak kasanın soğutma performansı hakkında bilgi alabilirsem güzel olur. Çünkü ona göre kasayı değiştirebilirim. :)
kasa mesh olduğu için sıkıntı cıkarmaz altılı üslü ön panelde hava kanalıda var sıkıntı çıkaracağını düşünmuyoırum

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Evet marka olarak Cougar'ı biliyorum ancak kasanın soğutma performansı hakkında bilgi alabilirsem güzel olur. Çünkü ona göre kasayı değiştirebilirim. :)
ama 140 tl farkla frisby kasa çok iyi olur 6fanlı ve görünüş olarak çok iyi
frisby kasa alınabilir ama ful cam olduu için sürkülasyon iyi olmaya bilir ama 140 tl değer gibi kararsız kaldım sanki ben alıyorum :)

KS

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
ama 140 tl farkla frisby kasa çok iyi olur 6fanlı ve görünüş olarak çok iyi
frisby kasa alınabilir ama ful cam olduu için sürkülasyon iyi olmaya bilir ama 140 tl değer gibi kararsız kaldım sanki ben alıyorum :)
Ah be cam değil de mesh panel olsaymış 300 TL de fark verilirmiş. Önü cam olunca tercih etmiyorum direk. :D Olmadı kasayı haricen satıp farklı yerden farklı kasa alabilirim.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Ah be cam değil de mesh panel olsaymış 300 TL de fark verilirmiş. Önü cam olunca tercih etmiyorum direk. :D Olmadı kasayı haricen satıp farklı yerden farklı kasa alabilirim.
:) mantıklı ama kasada 6 fan var o yönden iyi olabilir biraz bence kasayı araştırın yorumlarına filan bakın
yada firisby kasa için konu açın ona göre tercih yaparsınız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri