16.000 TL bütçem var hazır sistem arıyorum

Anonim654

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
16.000 TL bütçem var hazır sistem arıyorum

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
teşekkür ederim bir de rx 6700 veya rx 6700 xt ekran kartlı önerebileceğin sistem var mı?
Bundan 1 hafta öncesine kadar dolu 6700xtli sistem vardı gaminggende şuan kaldırılmış veya fiyat yükseltilmiş, bütçen artarsa bu var;

KS

Anonim654

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
2 ekran kartı arasında kaldım şuanlık dlss teknolojisinden vs. nvidia yı almayı düşünüyorum hemde amd ekran kartlarında sorun yaşayan çok fazla insan var bi tık o da korkutuyor sence hangisi daha mantıklı?
Bundan 1 hafta öncesine kadar dolu 6700xtli sistem vardı gaminggende şuan kaldırılmış veya fiyat yükseltilmiş, bütçen artarsa bu var;

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Screenshot (17).png

Bütçe varsa PSU olarak Thermaltake TR2 650W seçin daha iyi olur

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
2 ekran kartı arasında kaldım şuanlık dlss teknolojisinden vs. nvidia yı almayı düşünüyorum hemde amd ekran kartlarında sorun yaşayan çok fazla insan var bi tık o da korkutuyor sence hangisi daha mantıklı?
hocam ben amdnin sıvı soğutuculu 6900 xt modelini kullanıyorum evet kartı olsun işlemcisi olsun inanılmaz iyi çok çok güçlüler lakin yazılımsal sorun nedeniyle başımı gerçekten ağrıttı. herkeste böyle problemler olmuyor tabi ama ihtimali mevcut. uğraşamam diyosanız nvidia alın, sorun yok baş ederim diyosanız amd alın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri