Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kasa ve monitor olucak.
Sistemi hem oyun oynama hem de muhendislik programlarimi kullanmak icin kullanicam.
Is icin pivot ozelligi cok isime yarar mi hic fikrim yok ama 2 monitor kullanmak istiyorum.
İş için hangi yazılımları kullanacaksınız?
Soruma yanıt vermediğiniz için daha çok hesaplama yazılımları olarak ön görüyorum ve bunun için INTEL CPU yada AMD Ryzen 5000 serisi bir CPU öneriyorum. 5600X uygun bir sistem bulamadığım için aşağıdaki sistemi öneriyorum.
HAKAN SEZGINEL-HS1 - Bu sistemi aşağıdaki bileşenler ile 12.999 TL fiyata albilirsiniz.
Artı olarak birde Raijintek LETO PRO 2x12cm Fan - 304 TL veya Dark Freezer X129 2x12cm Fan - 340 TL bu soğutucuyu ekleyin. Toplamda 13.3K yapıyor sistem. Kalan yuvarlarsak 2.7K bütçeye ise sisteme onay verirseniz 2K 27-32" veya geniş ekran 21:9 bir monitör önerisi yapabilirim. 21:9 öneri yaparsam çift monitör alanını tek ürün ile elde edersiniz. Pivot modu sadece uzun satırlar kod yazacaksanız veya bir web sitesini veya bir metni dikine daha uzun görmek isterseniz işinize yarar.
Önerdiğim sistem işinizi görür. R5 5600X alternatifini bulamadığım için INTEL önerdim ama işinizi görür sorun yok. Bu arada eğer Render alıyorsanız işlemciyi yüksek tutup ekran kartını düşürüp bir sistem önerisi yapacağım size ama yoksa Render işinizi bu 2D ve 3D yazılımlarda direkt alabilirsiniz.
Sorun yok ULTRA grafikli AAA oyunlarda yüksek deneyim elde edersiniz CSGO gibi basit grafiksel yüklü oyunlarda bir problem çıkmaz.
Hayırlı olsun diyorum.